Szerintetek melyikek a szebb nevek?
Ikrek lesznek egy fiú és egy lány és nem tudunk a nevek közül választani szerintetek?
Lány nevek: Kata, Natasa, Virág, Viktoria, Flóra, Mária, Bellatrix, Zora, Zorka, Mandula, Boróka, Mirtill
Fiúnevek: Ferenc, Károly, Szebasztian, Ádám, Jakab, Péter, Alex, Magor, Krisztián, Koppány
További név ajánlást is várunk.
Lányok közül: Natasa és Flóra
Fiúk közül: Alex és Ádám
De függ a vezetéknévtől is, írjátok ill mondjátok ki azzal együtt is, hogy jól mutat e.
Gratulálok!
Lányok közül a Kata,Natasa és Viktória tetszik.
Fiúk közül az Ádám,Alex és Krisztián.
És így adnám: Kata-Ádám,Natasa-Alex,Viktória-Krisztián.
Van Bellatrix név? Ha van nem hangzik rosszul! Én választanám....az esetben ha nincs illetve nem anyakönyvezhető:
Flóra-Ádám
Nekem tetszenek a ritka, különleges nevek is:
lány nevek: Beneditta, Babita, Ivon,Trixi,Gvendolin,Luc (sz)inda, Jolanda, Flávia, Bíboranna, Zsozefina, Zsaklin, Miett, Ivett
fiú nevek: Aurél, Celesztin, Dorián, Krisztián, Szebasztián, Ádám, Iván, Nataniel, Áron, Merse, Izidor, Benjamin, Flórián, Patrik, Viktor, Martin,Levin
e nevek közül már van a családban, rokonságban, így annyival kevesebb maradt a listánkon, mert, hogy nem szeretnék olyan nevet ami már van környezetünkben!
Van, amelyik tetszik ezek közül, amit írtál, azokon kívül :)
Elég vegyes nevek de nekünk is ilyesmi volta s listánk.
Ami tetszik lány: Natasa, Viktória, Flóra, Mária, Boróka(Kislányunk neve)
Fiú: Károly, Ádám, Alex, Magor, Krisztián, Koppány(Kisfiúnk neve)
A gyerekeink neve szerintem csak véletlen
Ha valakit érdekel, Bellatrix a Harry Potter könyvek egyik szereplője, mondhatni Voldemort jobbkeze. (Amúgy az Orion egyik csillagának is ez neve, de gyanús, hogy nem onnan vette az, aki kérvényezte :D)
Na, nekem ezek tetszenek: Kata, Flóra, Ádám, Alex, Krisztián.
* hogy rajta van a listátokon :)
A 3. gyerekünk Miksa
Gratulálok a babákhoz!
Bocsi telóról írtam és elküldte az előzőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!