Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyikek a szebb lábak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban rendszeresen elkezdtem sportolni, és szeretném ilyenre formálni a lábamat:
Ám mondták páran, hogy szerintük ez nem is szép láb, mert túl vastag/izmos, ez már annyira nem a szép nőies kategória és sokkal szebb az, amilyen most. Most szinte ugyanilyen a lábam:
Szerintetek melyik a szebb?
2011. jan. 16. 15:45
1/22 anonim válasza:
Apró butaság :$ mind2 szép :) ne a lábad miatt akard hogy szeressenek :D ha jó csaj vagy akkor lehet x lábad is^^:) szép mind2. ;)
2/22 anonim válasza:
Az első fotón valóban eléggé vaskos az a lábszár, de inkább jobban bejön mint az utolsó képen az a tök formátlan akármi ami térdben a legvastagabb, comb meg nincs is!
3/22 anonim válasza:
Kinek mi a szép:P biztos vannak akik fel is izgulnak erre, de én nem:S nekem se tetszik az ilyen láb, ez az én véleményem.
4/22 anonim válasza:
A felső szebb. Ha valami túl vékony, azt juttatja eszembe, mikor táncpartnerem bordáit megéreztem ruhán keresztül, ezen kívül még odaképzelek egy kutyát is, mintha lábszárcsontot harapdálna. De ez csak én vagyok.
5/22 anonim válasza:
az első két képen alacsony az illető így tömzsi eléggé a lába. de jobb mintha a zsírtól lenne.
7/22 anonim válasza:
Akik szerint a felső láb tömzsi, vaskos, stb, azoknak mi jön be? Ez?: [link]
Amúgy nekem a felső nagyon is tetszik.
9/22 anonim válasza:
Valahova a felső és az alsó közé kellene belőni.
10/22 anonim válasza:
Valahol a kettő között bőven jó, nem baj ha nem vagy olyan izmos mint az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!