Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek ez a név?

Hogy tetszik nektek ez a név?

Figyelt kérdés
a kislányunkat Habibah-nak szeretnénk keresztelni.
2010. máj. 14. 12:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%

Aranyos,egyedi,de nem félsz,hogy csúfolni fogják?

Egyébként tetszik,szép dallamos hangzású

2010. máj. 14. 13:02
 2/23 anonim ***** válasza:
71%

Hát kereszteljétek.

Ne haragudj, de nem értem. Ha nekem mondjuk nem tetszik, akkor nem kereszteled Habibah-nak?

Szerintem max le lennék pontozva...

Hogy milyen nevet adsz a babádnak teljesen a te szíved joga.

2010. máj. 14. 13:03
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Miért csúfolnák egyébként? Ez is a felnőttek hülyesége, komolyan. Az én öcsém Bonifác és senki nem csúfolta, ma már 20 éves,a középiskolájában volt még rajta kívül 2 Bonifác is. De ha itt megkérdem, akkor azzal jött volna a társaság, hogy kutyanév, meg társai...
2010. máj. 14. 13:05
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Ti tudjátok h nektek mi tetszik.Nekem személy szerint nem tetszik ez a név.Én egyszerűbb kimondhatóbb neveket szeretem.De mindenkinek szive joga azt választani ami tetszik.
2010. máj. 14. 13:07
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem tetszik én félnék hogy szekálni fogják érte.
2010. máj. 14. 14:00
 6/23 A kérdező kommentje:

és magyar nevek közül tudok olyat mondani,ami menne ehez második névnek.

nem félek,hogy szekálnák érte.a férjem arab származású ,a másik két lányának is arab neve van és itt magyarországon sem piszkálták érte őket sosem,angliában,ahol élnek,ott meg főleg nem.

2010. máj. 14. 14:03
 7/23 anonim válasza:
68%
Nekem sem tetszik,úgy hangzik mint egy káromkodás
2010. máj. 14. 14:21
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
esetleg mi a vezeték név h összecsengő nevet tudjunk adni
2010. máj. 14. 14:23
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed arab sztem teljesen természetes igénye, hogy szeretne arab nevet a kislánynak. Egyébként tettszik! Adjatok hozzá egy magyar keresztnevet is.
2010. máj. 14. 15:29
 10/23 A kérdező kommentje:

magyar nevek közül tudnátok ötleteket adni?

arab nevek közül még az Aminah ,Latifa,Wardah ,Kamilah, Fellah nevek tetszenek, magyar nevek közül az Angyalka,Dorina,Jáde ,Jázmin ,Gabriella,Liliána nevek tetszenek.

2010. máj. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!