Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy tetszik a Havanna név?

Kinek hogy tetszik a Havanna név?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Városnévnek jó, de gyereknek nem adnám.
2012. febr. 20. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lakótelep jut eszembe róla, egyik ismerősöm a Havanna lakótelepen lakik.

A becézése Havi lenne? Az sem épp jó :)

Hangzásra szép, de annyi szó van, aminek a hangzása csodaszép és dallamos, de a jelentése miatt már nem adnám. Pedig tudom jól, mindenki manapság olyan nevet akar, ami minél különlegesebb, de egy idő után az utcákon csupa Melankólia, Katarka meg Csumbavamba fog szaladgálni :)

2012. febr. 20. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Először Hannának olvastam isten bizony mert az szép lenne,de A Havanna nekem nem tetszik!Azt sem tudtam hogy ilyen is van,de hallottam már furábbat is ennél!
2012. febr. 20. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szavanna jutott eszembe róla :)
2012. febr. 20. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik!

Szerintem szép és izgalmas név.

Mondjuk kicsit a Karib-tenger vidéke jut róla eszembe.

Max ha én adnám a lányomnak adnék mellé egy gyakoribb nevet, hogy majd később választhasson, de szerintem szeretné :)

2012. febr. 20. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép név! Cuba csodálatos partvidékei jutnak az eszembe:D

Nem becézném, ugy már nem tetszik.

2012. febr. 20. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az extrém neveket, de ez első látásra nagyon megtetszett! Mondjuk nem tudom, milyen vezetéknév mellé szeretnéd.
2012. febr. 21. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már hallottam olyat,hogy:Savanna...:)Nekem ez jobban tetszik.
2012. márc. 6. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!