Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is van úgy hogy nem akar...

Más is van úgy hogy nem akar szülni, esetleg csak örökbefogadni?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd babázni , de saját gyereket nem akarok.

Lelki gondjaim vannak gyerekkorom óta nem akarom hogy örökölje, hiszen benne van w pakliban.

Nem akarok orvoshoz járni nem akarok stresszelni a szülésen es nem akarok kellemetlen helyzeteket.

Es a legfobb ok, nem akarok erre w vilagra szülni.

De orokbefogadni leget hogy szeretnek mivel ő nem tehet rola hogy elhagyták, es lehet hogy boldoggá tudom majd tenni annak ellenere hogy nem en vagyok az igazi anyja.

Masok is vannak igy?

Ez normalis?

2017. ápr. 19. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normalis es szep dolog, hogy orokbefogadsz.
2017. ápr. 19. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább örökbe fogadni szeretnék, bár én nem lelki, hanem testi betegség miatt.
2017. ápr. 19. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? lehet, hogy csak átmenetileg gondolkodsz így

örökbe fogadni szép dolog, de szerintem egy idő után egy ember vágyik arra, hogy vérszerinti leszármazottja legyen. persze ha nem sikerül összehozni a babát, az más, de úgy alapból szerintem nagyon nagy boldogság. még ha végig is kell szenvedni a terhességet néha.

2017. ápr. 20. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is szívesebben fogadnék örökbe, mint szülnék-
2017. ápr. 20. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!