Mit gondoltok a lenti nevekről? Melyik tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Harmadik babánkat várjuk, már van 2 kislányunk, akik egypetéjű ikrek Evelin és Lívia. Sajnos a párommal teljesen más az ízlésünk nevek terén, a csajok nevével is nehezen jutottunk közös nevezőre.
Valamennyire már sikerült szűkíteni a kört
Elza, Tícia, Karina, Georgina, Tília
Más ötleteket is szívesen fogadok, hátha átsiklottunk a tökéletes név felett :)
2017. ápr. 16. 21:32
11/17 anonim válasza:
Georgina tetszik, Karina is elmegy. A többi nem tetszik.
12/17 anonim válasza:
Egyedül a Karina megy el, de az meg furcsa a Lívia és Evelin mellé. Olyat keress szerintem, amiben van L betű, de nem Tília vagy Elza.
14/17 anonim válasza:
Előző vagyok, a miénk Róza lesz :)
15/17 anonim válasza:
Vezetéknévhez választanék elsősorban.
Az Evelin és Lívia szerintem nagyon jól el lett tálalva az ikreknek. :)
Emellé olyan nevet választanék a huginak ami szintén tartalmazza a V vagy L betűt, de mégis más hangzású. Pl.: Vanda, Éva, Vera, Hedvig, Véda, Ivett, Villő, Vilma, Ella, Tekla, Tilda.
17/17 anonim válasza:
Igaza van az egyik előzőnek, hogy a Vilma lenne jó.
DE, mi lesz a következővel? Akár fiú, akár lány lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!