Mit gondoltok a lenti nevekről? Melyik tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Harmadik babánkat várjuk, már van 2 kislányunk, akik egypetéjű ikrek Evelin és Lívia. Sajnos a párommal teljesen más az ízlésünk nevek terén, a csajok nevével is nehezen jutottunk közös nevezőre.
Valamennyire már sikerült szűkíteni a kört
Elza, Tícia, Karina, Georgina, Tília
Más ötleteket is szívesen fogadok, hátha átsiklottunk a tökéletes név felett :)
2017. ápr. 16. 21:32
1/17 anonim válasza:
Karina *-* Ez nagyon szép név :D
Nekem ezek közül csak ez jön be .
6/17 anonim válasza:
Elza vagy Karina, de igazából ezek sem tetszenek,csak a többitől találom jobbnak.
7/17 anonim válasza:
Az Elzát nem választanám, mert ha már az ikreknek nem egyezik a kezdőbetűjük, akkor a kistesóé se egyezzen egyikükével.
De mindegyik nevetek tetszik, komolyan. :)
8/17 anonim válasza:
Elzát nem adnám az említett kezdőbetűs ok miatt. Viszont a Tíliát sem, mivel a LÍviával nagyon összecseng, túlzottan is. Ha ez nem lett "elsütve" az ikreknél, akkor én itt már nem erőltetném, borzasztóan hasonló a magánhangzók miatt.
9/17 anonim válasza:
Karina vagy Georgina. Nekem ezek tetszenek a fentiek közül.
10/17 anonim válasza:
A Karina passzolna a sorba. Nem cseng össze egyik névvel sem, de ugyanúgy elegáns.
Gratulálok a 3 kiscsajhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!