Rionen kérdése:
Van e ilyen gyerekzene?
Figyelt kérdés
Nőverem megkért, hogy keressek neki gyerekzenét. Az unokaöcsém másfél éves. És a neheze: ne legyen popp-os azaz Papp Rita kilőve. Halász Judit már uncsi. Ne legyen népzene se. Ja és egy felnőtt se kapjon kiütést tőle azaz ne legyen bugyuta se túlságosan. Nekem tettszenek a youtube-os zenék, de ritka ami ezeket a lèceket megugraná...2017. ápr. 13. 09:49
1/9 anonim válasza:
Alma zenekar, kolompos is jo. Esetleg kerekmese... Gyerekdalok es mondokak, zeneovi ezt enekeljuk az oviban...
2/9 anonim válasza:
Gryllus Vilmos
4/9 anonim válasza:
Szandi, Pintacsi Viki, Tintanyul, Judit es a Zenemanok.
6/9 anonim válasza:
14 hós a kislányom. Nálunk a Kerekmese, Alma zenekar és Tompeti a kedvencek. A kicsi nagyon szereti és sokat tanul belőlük, nekem is tetszenek már fél éve naponta hallgatjuk őket de nem ráz tőlük a hideg.
7/9 anonim válasza:
Nekem Gryllusz, Alma zenekar stb nem gyere be.
Mi Kovácsovics Fruzsinát hallgatunk. A Pingvintánc a favorit. :)
Na, meg mesèkből dalokat. Süsü, Oroszlánkirály, Mulan, Tarzan(Ákos!! ;)) stb.
8/9 anonim válasza:
Tompeti és barátai, Apacuka zenekar, Kicsi gesztenye klub. Mi ezeket hallgatjuk 13 hónaposommal, nagyon szereti őket
9/9 anonim válasza:
Apacuka szerintem is jó pedig én válogatós vagyok. Vitai Ildikónak vannak nagyon szép dalai (pl. Este jó, Szunnyadj kisbaba stb.). Gryllusra is szavazok. 100 folk celsiust is sokat hallgatunk mostanában a lányommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!