Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítene nekem valaki gyerekze...

Segítene nekem valaki gyerekzene ügyben?

Figyelt kérdés

9 hónapos kislányomnak szeretnék gyerekzenét töltögetni, de biztos én vagyok béna, de nem megy.

Valaki tudna nekem segíteni, hol hogyan kell, vagy küldene nekem zenéket, albumokat?

Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat.

2010. jún. 12. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, mármint nem találsz vagy nem tudod leszedni őket? :)
2010. jún. 12. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:
mindkettő, amit találtam, azt nem sikerül letöltenem, ez konkrétan egy halász judit cd lett volna.
2010. jún. 12. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van msn címed, úgy könnyű átküldeni zenéket. Mi így szoktuk legalábbis a testvéremmel. Miközben msn-ezünk, küldjük át a zenéket.
2010. jún. 12. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm segítségedet, sajnos nincs msn címem
2010. jún. 13. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
én apex dc programot használok, de bármilyen dc progi jó. nagyon sok zenét le tudsz szedni így, viszont nem árt, ha értesz picit hozzá. valamilyen torrent oldalra is tudsz regisztrálni, csak az bajosabb. az összes halász juditot dc-vel töltöttem le, én azt javaslom inkább!
2010. jún. 17. 08:19
 6/6 anonim válasza:

Én őket ajánlom.

[link]

[link]

Itt le is tudod őket tölteni.

2011. márc. 24. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!