Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 hónapos kislányomnak még...

11 hónapos kislányomnak még csak 2 tejfoga van, ez normális?!

Figyelt kérdés
7 hónaposan bújt ki neki az alsó kettő. Azóta már többször mondta a védőnő és a gyerekorvos is, hogy látja megvan duzzadva felül az ínye, de azóta sem bújt ki. Mindig csak mondogatják, hogy nem baj, legalább erősebb lesz...
2010. máj. 13. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 11 hónaposan jött ki az első foga. Most 16 hónapos, 6 foga van. Erőltetni nem lehet a fogzást, el kell fogadni, hogy amikor ki akar bújni a fog, akkor bújik ki. Én már megszoktam, hogy hónapok óta duzzadt az ínye, de csak ritkán lep meg 1-1 foggal- mondjuk havonta 1x!
2010. máj. 13. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyémnek 13 hónapos koráig nem volt egy sem :) Aztán kettesével-négyesével bújtak ki. Nem kell aggódni, semmi gond ezzel :)
2010. máj. 13. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is pont úgy van,ahogy az előttem szólóéknál.:)13 hósan az első,azóta csak jönnek és jönnek..
2010. máj. 13. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat:) Megnyugodtam:) Első hozzászólónak: Nem erőltetek semmit a manómra:)A fogzást meg pláne:)Csak mivel első gyerek és eddig ilyet senkitől sem hallottam, gondoltam megkérdezem:)Köszönöm, még egyszer.
2010. máj. 13. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!