Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit szokás adni az anyakön...

Mennyit szokás adni az anyakönyvezetőnek?

Figyelt kérdés
Névadója lesz a lányunknak nyáron és 10000ft a terem bérleti díj. Ezen felül mondta az anxakönyvezető, hogy az Ő díja van még. Aztmondta belátás szerint. Elmodta 2x, hogy neki ezzel egy egész napja elmegy majd (10kor lesz a névadó).

2017. ápr. 5. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egész napja elmegy? -legkésőbb 10:30-ra végez.

az ilyen hozzáállást már nem szeretem, lehet semennyit sem kapna.

2017. ápr. 5. 14:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit? Semennyit! Ez a munkája, könyörgöm! Főleg, ha ilyen pofátlan!
2017. ápr. 5. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs az önkormányzat árlistájában feltüntetve semilyen összeg, én se adnék neki.
2017. ápr. 5. 14:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem... Nekem is eszembe jutott,hogy igazából nem is kéne. De aztán arra gondoltam, hogy csak szombaton van...akkor se?
2017. ápr. 5. 14:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
már bocs, de az anyakönyvvezetők általában szombaton melóznak, hiszen akkor van a legtöbb esküvő is. Ne viccelj, semmit nem kell adni!
2017. ápr. 5. 14:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen kérdezd meg tőle, ha felhozza a pénz témát, hogy számlát tud adni?

Ha ad, akkor az az önkormányzat által meghatározott díj. Ha csak hebeg-habog erre, akkor max. egy csoki, mert hálás vagy, és kész.

2017. ápr. 5. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt mar most jeleznem az onkormayzatnal, hogy a no penzt kert.

Szombaton van, es ?

Boltosok, ettermesek, egeszsegugyesek mind dolgoznak szombaton!

Nover vagyok, meg sosem kaptam halapenzt mert szombaton apolom valaki gyereket.

2017. ápr. 5. 14:56
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat:) férfi az illető. Lehet inkább kap valami italt.

Én is nővér vagyok amúgy pont :)

2017. ápr. 5. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kap az önkormányzattól fizetést az anyakönyvezető. Tudom mert amikor volt ez esküvőnk akartunk adni neki valamit, de apukám (ott dolgozik az önkormányzatnál) mondta hogy ezért ő kap fizetést így nem kell. Szerintem csak plusz pénzt szeretne kapni tőletek.
2017. ápr. 5. 16:24
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Én semennyit nem adnék. Kap fizetést. Én is dolgozom minden szombaton, ahogy sokan mások is, én senkit nem érdekel. Pláne, ha ilyen szemtelenül kéri, elvárja, biztosan nem tenne tőlem zsebre egy fillért sem.
2017. ápr. 5. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!