Melyik fiú név tetszik nektek?
Mindenképp magyar eredetű fiú nevet szeretnénk választani a születendő babánknak.
A vezetéknév is magyar.
Ezek a listás neveink:
Álmos, Boldizsár, Bulcsú, Csongor, Előd, Hunor, Kolos, Koppány, Regő, Szabolcs, Vajk és Zsombor
Akár két név is szóba jöhet mivel a vezetéknév 4 betű.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szabolcs és a Csongor tetszik.
Szerintem egy név elég.
"Nem sértésnek, csak a véleményemet mondom el, de pl. Bulcsú, Regő...hát a kutyámnak se adnám, de a többit se."
Szerintem nem sértetted meg a kérdezőt. Joga van annak is véleményt mondani, aki csak az állampolgárságában magyar.
Nekem ezek jönnének szóba az ómagyar-ótörök nevek közül: Attila, Botond, Bendegúz, Csaba, Csanád, Gara, Hunor, Jutas, Kadosa, Kende, Koppány, Levente, Solt, Szabolcs, Szilas, Timur, Vata, Zalán
Az Álmos is szép hangzású, nekem tetszik, talán kicsit viccelődnének vele, de ha sok gyerek lenne ezzel a névvel megszoknák...
A Szabival nem lehet mellélőni, a Hunor, Zsombor is megszokott, elfogadott név.
(A Kolos és a Boldizsár nem épp magyar gyökerű)
Almost adnam,Boldizsar,Hunor tetszenek,cs betusokkel,zs betusokkel nem vagyok joban,de ez csak a sajat hulyesegem:)
Tobbi is rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!