Melyik nev tetszik?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Elnezest az ekezetert telefonrol irok

Van par nevunk a szuletendo kislanyunkhoz. Kivancsi lennek a velemenyetekre hatha valamit mi nem vettunk figyelembe. A vezeteknev Lukács.

Nevek: Diána, Dóra, Fruzsina, Éva.

Velemenyek?

Elore is koszonom szepen

27/N

2017. márc. 26. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Mind a négy név nagyon szép, a Lukácshoz szerintem a Diána megy a legjobban.
2017. márc. 26. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ehhez a vezetéknévhez a Dóra nem nagyon "illik", szèp, de nem hangzik olyan jól. A Lukács Diána nagyon szép:)

Fruzsinával nem járna jól külföldön. Az Éva nekem személy szerint nem tetszik.

Csak 15 éves vagyok (lány) de azért hátha érdekel a véleményem :D

2017. márc. 26. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Sorrendben:

Fruzsina, ( engem nem érdekelne, hogy a külföldiek nem tudják kiejteni, hisz Magyar lesz a gyerek, de ha még is külföldre költözne akkor majd szépen megtanulják. :) ) Dóra, Éva, Diána (lehet csak azért nem tetszik annyira, mert egy számomra rossz emberre asszociálok) De mindegyik szép, vállalható név!

Én javasolnám még a Viktóriát. ( Nem csak a Fradi női kézilabda csapat kiválósága miatt! :) )

2017. márc. 26. 23:07
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Második vagyok, külföldön lakom és tipikus magyar nevem van. Kezd az idegeimre menni, hogy mindig 10x visszakérdeznek a nevemre és végül le kell betűznöm, azért írtam azt, amit írtam.
2017. márc. 26. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Diána
2017. márc. 26. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Diána:)
2017. márc. 26. 23:30
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a Fruzsina ronda név. Visz
2017. márc. 27. 08:04
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Viszont az Éva, Diána, Dóra szép.

Nem tudom hogy jöttek a szóba a magyar nevek, amikor egyik sem az. A Fruzsina sem. De én is magyar névvel - méghozzá tényleg igazival - élek külföldön és nincs problémám vele. Anyámnak és a testvéremnek sincs. Nem lehet nemzetközi neve mindenkinek. A másik meg, hogy sok más nép is simán adja a saját népe neveit. Szinte csak a magyar ilyen asszimilálódó, behódoló, kultúráját semmibe vevő.

2017. márc. 27. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Dora.
2017. márc. 27. 08:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Lukács Dóra Fruzsina
2017. márc. 27. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!