Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láb, kéz dagadás 33 hetesen,...

Láb, kéz dagadás 33 hetesen, más is szenved ettől? Vérnyomásom, vizeletem oké, fejem az nem dagad. Borogassam?

Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok és normális hogy estére bedagad a kezem, lábam? Feszít stb. Reggelre elmúlik de a gyűrűmet már nem tudom hordani.
2008. okt. 13. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem is vizesedett már 32 hetesen.

én borogattam, felpócoltam, sőt még káposztalevelet is tettem rá (mert ezt ajánlották) és segített valamelyest. Főleg a sós hidegvízben való lábáztatás volt jó. Kitartást!!

4 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 13. 08:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :-)
2008. okt. 13. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem sajnos szinte a terhesség kezdetétől dagadtak a végtagjaim, főleg mert sokáig állómunkát végeztem. Este csak úgy tudtam lefeküdni, elaludni, ha előtte a párom jól megmasszírozta Naturland Jégzselével. Nagyon kellemesen hűsített. ez a szokás mostanáig megmaradt, egyszerűen annyira jó!!

37 hetes

2008. okt. 13. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2008. okt. 13. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tusolásnál engedj a lábadra hideg vizet, az segít. Valamint az is, ha a hátadon fekve kicsit megemeled a lábad (felpócolod), és bokakörzéseket, lábfej-hajlításokat végzet. Ezzel segítesz a vénáknak felszívni a felgyülemlett folyadékot.
2008. okt. 13. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2008. okt. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!