Láb, kéz dagadás 33 hetesen, más is szenved ettől? Vérnyomásom, vizeletem oké, fejem az nem dagad. Borogassam?
Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok és normális hogy estére bedagad a kezem, lábam? Feszít stb. Reggelre elmúlik de a gyűrűmet már nem tudom hordani.2008. okt. 13. 08:47
1/6 anonim válasza:
nekem is vizesedett már 32 hetesen.
én borogattam, felpócoltam, sőt még káposztalevelet is tettem rá (mert ezt ajánlották) és segített valamelyest. Főleg a sós hidegvízben való lábáztatás volt jó. Kitartást!!
4 hónapos kisfiú anyukája
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :-)
2008. okt. 13. 08:51
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem sajnos szinte a terhesség kezdetétől dagadtak a végtagjaim, főleg mert sokáig állómunkát végeztem. Este csak úgy tudtam lefeküdni, elaludni, ha előtte a párom jól megmasszírozta Naturland Jégzselével. Nagyon kellemesen hűsített. ez a szokás mostanáig megmaradt, egyszerűen annyira jó!!
37 hetes
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2008. okt. 13. 10:31
5/6 anonim válasza:
Tusolásnál engedj a lábadra hideg vizet, az segít. Valamint az is, ha a hátadon fekve kicsit megemeled a lábad (felpócolod), és bokakörzéseket, lábfej-hajlításokat végzet. Ezzel segítesz a vénáknak felszívni a felgyülemlett folyadékot.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2008. okt. 13. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!