Találkoztak már olyan anyukaval aki elkezdett
kiközösítés benneteket? Később kiderült az ok?
Bocsi, de nem lehet, hogy túlságosan nyomulsz. Én pl. olyan vagyok, hogy ideig-óráig szeretek barátkozni, de ha valaki állandóan velem akar lenni (pl.: állandóan nálunk van, állandóan hivogat, szeretné ha minden nap együtt sétálnánk vagy mennénk a játszira, stb.) attól rosszul vagyok. Nem szeretem az ilyen jellegű kötötségeket.
2017. márc. 29. 06:57
Dehogy nincs bajod vele. Ha engem megbant valaki, es ugy erzem, ok nelkul, akkor az szamomra egy kolcsonosseg lesz olyan szempontbol, hogy mindig azt figyelem, miert. Mig meg nem kerdezem. Ha egyaltalan megkerdeznem.
Mar en is mondtam olyat, hogy nem megyek ki a jatszoterre naponta. Mi is kertes hazban elunk, hintakkal, homokozoval.
2017. márc. 29. 07:06
13/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyomulos.Nem hívogatom,nem éreztétek semmi olyat,h én mindig velük akarok lenni.Figyelek erre,mert én sem szeretem,ha valaki ilyen.Persze megértem,h akinek van kertje nem jön ki mindig a játszótérre.En is így tennem.Max athivnam aztvakivel szeretnék játszani.De én nem kérdeztem miért nem jönnek ki,ezt csak úgy a kepembe vágta,h ők nem jönnek ki végülis nekik van kertjuk.Tudja,h nekünk nincs és én még nem is kérdeztem h miért nem jöttek.A gyerek előtt még direkt olyanokat mond amit tudja h imad,de csak náluk van(háziállat) h gyere kisfiam megyünk haza kutyazunk meg cicazni....A kisfiam meg rögtön h én is hagy menjek,anya szeretnék.En még erre mit mondjak neki?Én még látom h neki tetszik ez h van olyan nekik,ami nekünk nincs.Holott én sosem voltam féltékeny mas dolgaira,én nem akarok sosem felvagni.Orulok annak aminek van.Tudom mennyit dolgoztunk érte.Orulok annak is ami másnak van.Igazabol nem is nézem.
Ha tényleg ilyen kis szemét, akkor miért foglalkozol vele. Én ilyen kicsinyes emberrel nem is akarnék barátkozni. Kerüld őket és akkor nem tudja a gyerekedet sem idegesíteni.
2017. márc. 29. 07:34
15/20 A kérdező kommentje:
Én is elég kicsinyes el gondolom.Nem akarok már vele barátkozni én sem ezek után.Csak eddig nem ilyen volt,ezért Magna kerestem a hibat.Rossz érzés amikor kiderül a másikról,h milyen pedig nem ilyennek gondoltad.Ennyi.Gondoltam,ha mással is előfordult már akkor adhatna tanácsot,hogyan kezelte
Ha valóban ilyen, én akkor sem szólnék hozzá, ha amúgy ő keresne. Az egy dolog, ha veled baja van, de most komolyan egy gyereket használ fel arra hogy bántson?
Egy kis gyerek lelkivilágát? Gondolom a te gyerkőcödnek is jó lenne kutyázni cicázni, és ha valaki ezt kihasználja és "kínozza" a gyereket ezzel, az egy nem normális ember, nem is értem milyen anya az ilyen.
2017. márc. 29. 09:01
Ha jól értem az a gondja, hogyx máshogy nevelitek a gyerekeket. Te megengedsz neki olyat, ami ő a sajátjának nem, emiatt neki plusz küzdelem az övével hogy Pistikének is szabad neki miért nem.
Van ilyen, hogy elsőre szimpatikusnak tűnik valaki aztán többedik találkozásra kiderül hogy nem az. Nincs ebben semmi különös.
Azt én sem szeretem, ha kaját adnak a gyerekemnek, ez szerintem érthető.
Nem kell elkerülnöd, ha ő nem akar találkozni menjen ő másik játszótérre.
Te pedig beszéld ezt ki egy másik barátnőddel vagy a férjeddel, anyukáddal, mert legalább a második kérdést írod ki róla, szóval eléggé kattogsz rajta.
2017. márc. 29. 09:31
18/20 A kérdező kommentje:
Milyen második kérdést?Itt a gyerekek adnak egymásnak ropit,pufit...Nincs ebbe semmi különös.Eddig nem volt gond,h adott.
Nekem van ilyen ismerősöm csak még a gyerek előtt ismertük egymást. Egy bulimban itt volt fogta magát a felénél és lelépett, majd semmire sem válaszolt és azóta sem hajlandó még köszöni sem...és nem tudok rájönni mi baja, tuti nem mondtam neki semmi olyat ráadásul nagyon kedveltem, a barátokat is kérdeztem ők sem mondtak...nem tudok rájönni már 4 éve. (itt lakik a szomszéd házban)
2017. márc. 29. 16:15
20/20 A kérdező kommentje:
Nekem is az a baj h szomszéd.Inkabb az esik rosszul h ez az egész a gyerekre irányul és öt viseli meg jobban.Ez meg engem!
Kapcsolódó kérdések: