Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan, h meglátod a...

Létezik olyan, h meglátod a saját gyerekedet és nem szimpatikus?

Figyelt kérdés

Tudom, elsőre hülyén hangzik a kérdés, és lehet, h hülyeség is, de 3 héttel szülés előtt ilyen baromságok (is) foglalkoztatnak. Lehet, h agyamra mentek a hormonok. ;)

Most persze le fogtok szólni egy páran, tehát tisztázzuk:

-igen, elég érett vok egy gyerekhez 26 évesen

-igen, nagyon akartam ezt a babát 2 vetélés után (szeretem, imádom az első perctől) és megpróbálok a lehető legjobb anyuka lenni

-nem, nem vok hibbant... és még sorolhatnám.

A kérdés pusztán elméleti szinten érdekel, kíváncsi vok a véleményetekre, meg arra, h hallottatok-e már hasonlót.

Bővebben:

Szerintetek lehet az, h meglátod a gyerekedet és szíved szerint megkérdeznéd, h biztos a tiédet adták oda? Vagy meglátod és arra gondolsz, h nem ilyennek képzelted, nem ezt vártad? Esetleg uúgy, mint ahogy nem minden ember szimpatikus az életben elsőre (másodikra, harmadikra,...), a saját gyereked is unszimpatikus első látásra? Vagy "automatikusan" szereted, elfogadod?

Hallottatok már ilyet v hasonlót? Egyáltalán létezhet ilyen?

Bocs, h ilyen hosszadalmasan írtam le, és lszi ne nézzetek hülyének! Pusztán elméleti síkon érdekel, h van-e ilyen, v h mit gondoltok erről!

Köszi!

2008. okt. 12. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Biztos, hogy imádni fogod, ne félj:-)

EGy olyan estet hallottam, ahol az anya a szülés fájdalmát kompenzálta azzal, hogy hozzá sem nyúlt a gyerekhez, de szerintem ez már pszichikai eset.

Szóval ne félj, csodás lesz, imádni fogod:-)

2008. okt. 14. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok nőnél nem jön azonnal az a bizonyos "anyai érzés", pl. mert túl kimerítő volt a szülés, vagy mert egészen másmilyen lett a baba mint ahogy képzelte, de ez teljesen normális, ha nem is túl gyakori. Azért nem is ritka. Pár nap, hét után náluk is kialakul az a feltétlen kötődés és szeretet. Amúgy elsőre a fiam nekem sem volt "szimpi" mert tiszta apja volt, mi pedig bizonyos okok miatt már akkor nem voltunk együtt. De már akkor is gyönyörűnek és imádnivalónak tartottam, csak kicsit csalódtam, hogy pont olyan mint az apja. De ettől függetlenül már első perctől imádtam és pár nap múlva eszembe sem jutott, hogy az apjára hasonlít.
2008. okt. 14. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokáig engem is foglalkoztatott és ha nem is az volt a baj,hogy nem szimpi,mert azzal semmi baj nem volt hanem az lett a gond,hogy apósomtra hasonlított az első prá napban mikor világra jött.az apósomat meg ki nem állhattom.És ahogy az előttem szóló is írta ,engem is napokig az foglalkoztatott,hogy a kiskutyám jól van e hiányzok neki,ettől függetlenül barátkoztam a babával meg elláttam,csak majd sírva fakadtam,hogy egy kis após jött a világra,és a legrosszabb mikor a családom meglátta közölték,hogy szerintük is rá hasolit,na ekkor már majdnem sírtam...azóta eltelt 3 hónap a vonásai már kezdenek átalakulni és már tökre nem ezzel foglalkozok,mert az életemet is odaadnám érte úgy imádom,de minden esetre én sem számoltam ezzel a lehetőséggel,mert eszembe sem jutott...háát ez van el kell fogadni.Ő egy másik emberek,hibrid,van belőle mindenkiből vonás,de akkor is más és sztem konkrétan olyan ,hogy nem szimpi nem lesz,mert a te véred és meglátod imádni fogod,ha nem is az első pár napba de utána kialakul a kötődés teljesen és ő lesz az első!Ez tuti-
2008. okt. 14. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is létezik olyan, hogy "nem szimpatikus kisbaba" :D Kis pici meg cuki meg minden :) De amúgy sztem senki nem nézne hülyének egy ilyen kérdés miatt (legalábbis aki normális, az biztos nem) De amúgy olyan tényleg van, hogy a nők egy ideig nem szeretik a gyereküket, sőt olyan is van, hogy látni se akarják, vagy épp utálják! Ez szülés utáni depresszió, és nem bolond ember az ilyen és nem megvetendő. Ez is csak betegség, mint sok más. (18/L)
2009. jún. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!