Létezik olyan, h meglátod a saját gyerekedet és nem szimpatikus?
Tudom, elsőre hülyén hangzik a kérdés, és lehet, h hülyeség is, de 3 héttel szülés előtt ilyen baromságok (is) foglalkoztatnak. Lehet, h agyamra mentek a hormonok. ;)
Most persze le fogtok szólni egy páran, tehát tisztázzuk:
-igen, elég érett vok egy gyerekhez 26 évesen
-igen, nagyon akartam ezt a babát 2 vetélés után (szeretem, imádom az első perctől) és megpróbálok a lehető legjobb anyuka lenni
-nem, nem vok hibbant... és még sorolhatnám.
A kérdés pusztán elméleti szinten érdekel, kíváncsi vok a véleményetekre, meg arra, h hallottatok-e már hasonlót.
Bővebben:
Szerintetek lehet az, h meglátod a gyerekedet és szíved szerint megkérdeznéd, h biztos a tiédet adták oda? Vagy meglátod és arra gondolsz, h nem ilyennek képzelted, nem ezt vártad? Esetleg uúgy, mint ahogy nem minden ember szimpatikus az életben elsőre (másodikra, harmadikra,...), a saját gyereked is unszimpatikus első látásra? Vagy "automatikusan" szereted, elfogadod?
Hallottatok már ilyet v hasonlót? Egyáltalán létezhet ilyen?
Bocs, h ilyen hosszadalmasan írtam le, és lszi ne nézzetek hülyének! Pusztán elméleti síkon érdekel, h van-e ilyen, v h mit gondoltok erről!
Köszi!
Biztos, hogy imádni fogod, ne félj:-)
EGy olyan estet hallottam, ahol az anya a szülés fájdalmát kompenzálta azzal, hogy hozzá sem nyúlt a gyerekhez, de szerintem ez már pszichikai eset.
Szóval ne félj, csodás lesz, imádni fogod:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!