Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az a gyerekülés, amit...

Melyik az a gyerekülés, amit semmiképp sem ajánlanál?

Figyelt kérdés

0-18,0-25 kategóriában.

A melyik a jó nekiindulással elveszek az ülések közt :/ van pár amit kinéztem, most megpróbálom a másik irányból megközelíteni. Mi az, amit semmiképp sem vennétek, rossz a tapasztalatotok vele?

2017. márc. 27. 15:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%

Kifejezett ülést nem tudok, de leírom a mi szempontjainkat.

-legyen isofixes

-legyen pajzsos

-ne legyen használt

-Az ADAC teszten jó pontszámot érjen el

-ne legyen univerzális(tehát ne lehessen mondjuk9-36 kiló között is használni, mert ezt csak szűkítőkkel, betétekkel lehet megoldani, és minél több mindennek kell összepasszolnia, annál nagyobb a hibaszázalék)

Mi végül, szakembert is megkérdezve a Cybex Pallas M Gold-ot választottuk.

2017. márc. 27. 16:06
 2/16 A kérdező kommentje:

isofixes nem kell, mert nem olyan az autónk.

Nekem a pajzsos kicsit sem tűnik biztonságosnak :/

az adac teszten a legolcsóbb még normális ülés 65e ft.

Én az ECE R 44/04 EU szabványnak való megfelelést szoktam nézni.

Nyilván mindenkinek más a legoptimálisabb, azért kértem, hogy a nagyon nem bejövőset írják meg a válaszadók, akiknek van tapasztalatuk. Most 5 ülést néztem, 25-65ig, de nagyon sok helyen olvasom, hogy csak a márkát kell megfizetni, illetve olvastam is, hiába ért el az adac teszten jó minősítést, a gyakorlatban (tesztbabával tesztelve) 51km/h-nál kijött az öv, elrepült az ülés, elengedett az isofix, stb...

ezért nem is teszteket, hanem tapasztalatokat szeretnék

2017. márc. 27. 16:34
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, mi szakember tanácsát kértük ki, ő ezt tartotta a legjobbnak, abban az árkategóriában, amit mondtunk. Nem a márkát, hanem a gyerek életét kell megfizetni, szerintem ez az az egy dolog amin nem szabad spórolni. De ha nem akarsz isofixeset, akkor mindegy, is, azokon kívül nem igazán biztonságos a többi. Nálunk már volt kisgyermekhalál a rossz ülés miatt, ezért is mondom ezt.
2017. márc. 27. 16:37
 4/16 A kérdező kommentje:
nem nem akarok, hanem a kocsinkba nem lehet bekötni
2017. márc. 27. 16:38
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Olcsó Disneysek amikkel tele van a Tesco, Auchan
2017. márc. 27. 16:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Amúgy inkább nézz ki párat amik jók és azokból válassz. Besafe, Römer elsősorban
2017. márc. 27. 16:46
 7/16 A kérdező kommentje:
30-50e közt szeretnék találni.
2017. márc. 27. 17:03
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

"hiába ért el az adac teszten jó minősítést, a gyakorlatban (tesztbabával tesztelve) 51km/h-nál kijött az öv, elrepült az ülés, elengedett az isofix, stb... "

Kettő ellentmond. Az adac pont gyakorlati teszt. Nincs olyan, hogy az adacon jól szerepel, de közben szar.

2017. márc. 27. 17:59
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Te tetted fel az előző gyereküléses kérdést is. A saját véleményedet szeretnéd itt viszontlátni, de nem fogod, bizony, meg kell fizetni a biztonságos gyerekülést, és igen, az ADAC tesztjei alapján érdemes választani. (De szerintem már eldöntötted, mit és mennyiért veszel.)
2017. márc. 27. 21:59
 10/16 A kérdező kommentje:

és miért baj, ha megkérdezem? Ebben hogy látom meg a saját véleményemet, magyarázd már el kérlek.

Nem, nem döntöttem el, van 4-5 ülés is, de nem tudom még mindig, hogy érdemes-e a drágát venni, ami a leírás szerint csak a huzatában különbözik egy 20-25e-rel olcsóbbtól.

És kíváncsi voltam, van-e az általam kinézett ülések valamelyikével valakinek negatív tapasztalata.

Újfent kérdem, ez miért baj? Miért kell külön kiemelni, hogy kérdeztem már a témában? Nem igazán értem. Ahogy azt sem, mi igazolná itt bármilyen választásomat...

2017. márc. 27. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!