Lehet jó egy gyereküles, ha nem szerepel a teszteken? Vennel olyat?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 14:22
1/7 anonim válasza:
Én inkább tutira mentem és csak adac teszten jól szerepeltet vettem.
2/7 anonim válasza:
Bármin spórolnék, de ezen nem. Egy hiba és a gyerek halott. Inkább kevesebbet eszünk mi felnőttek, eladom a fele ruhatáram, stb. De ezt nem kockáztatom be. Ennyi a véleményem.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy vennék, vettem is, azt is használtan. Az ülések nagy része nem szerepel semmiféle teszten. Olyan ülést meg azért mégse fogok venni aminek az új ára az autóm értékével vetekszik...
4/7 anonim válasza:
Utolsó:nem vagyok milliomos,de egy olyan autóba,aminek az értéke 50-70-100 ezer ft(amennyi egy jó gyerekülés)tuti,hogy nem ültetném bele a gyerekemet(mondjuk én magam se ülnék bele).Basszus,a nyári gumigarnitúrám 180 ezer ft volt a kocsira....
Kérdező:nem,semmi esetre sem.Mindhárom gyerekünknek minőségi ülése volt/van:Römer illetve Recaro.
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem szerepel a teszeken, akkor biztos nem minőségi? En is az adac teszteket szoktam nezni, de ott szerepel nagyon silany ülés is. Őszintén szólva azert vennem, mert a regit ( nagyon jo minosegut) mar a 3. gyerek nyuzza es azert latszik rajta a használat.
2016. ápr. 25. 18:11
6/7 anonim válasza:
# 4, akkor a te logikád szerint én egy felelőtlen szülő vagyok, mert úgy merészeltem gyereket vállalni, hogy nem tudok a segge alá egy vadiúj Volvo XC90-et tenni (persze a megfelelő gyereküléssel), hiszen akinek nem telik a világ legbiztonságosabb autójára, az ne is vállaljon gyereket. Fel kell hogy ébresszelek: Magyarországon vagyunk. Az ország közel fele létminimum alatt él. Az elenyésző kisebbség az, aki biztonságos és modern autót meg egyéb felszereléseket megengedhet magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!