Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet jó egy gyereküles, ha...

Lehet jó egy gyereküles, ha nem szerepel a teszteken? Vennel olyat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább tutira mentem és csak adac teszten jól szerepeltet vettem.
2016. ápr. 25. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Bármin spórolnék, de ezen nem. Egy hiba és a gyerek halott. Inkább kevesebbet eszünk mi felnőttek, eladom a fele ruhatáram, stb. De ezt nem kockáztatom be. Ennyi a véleményem.
2016. ápr. 25. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Persze, hogy vennék, vettem is, azt is használtan. Az ülések nagy része nem szerepel semmiféle teszten. Olyan ülést meg azért mégse fogok venni aminek az új ára az autóm értékével vetekszik...
2016. ápr. 25. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó:nem vagyok milliomos,de egy olyan autóba,aminek az értéke 50-70-100 ezer ft(amennyi egy jó gyerekülés)tuti,hogy nem ültetném bele a gyerekemet(mondjuk én magam se ülnék bele).Basszus,a nyári gumigarnitúrám 180 ezer ft volt a kocsira....

Kérdező:nem,semmi esetre sem.Mindhárom gyerekünknek minőségi ülése volt/van:Römer illetve Recaro.

2016. ápr. 25. 15:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha nem szerepel a teszeken, akkor biztos nem minőségi? En is az adac teszteket szoktam nezni, de ott szerepel nagyon silany ülés is. Őszintén szólva azert vennem, mert a regit ( nagyon jo minosegut) mar a 3. gyerek nyuzza es azert latszik rajta a használat.
2016. ápr. 25. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
# 4, akkor a te logikád szerint én egy felelőtlen szülő vagyok, mert úgy merészeltem gyereket vállalni, hogy nem tudok a segge alá egy vadiúj Volvo XC90-et tenni (persze a megfelelő gyereküléssel), hiszen akinek nem telik a világ legbiztonságosabb autójára, az ne is vállaljon gyereket. Fel kell hogy ébresszelek: Magyarországon vagyunk. Az ország közel fele létminimum alatt él. Az elenyésző kisebbség az, aki biztonságos és modern autót meg egyéb felszereléseket megengedhet magának.
2016. ápr. 25. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet.Én vennék!
2016. ápr. 25. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!