Hol lehet unikornist kapni?
Figyelt kérdés
A 6 éves kislányom nagyon szeretne eggyet nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni?
34L
2017. márc. 27. 13:53
4/6 anonim válasza:
A mágikus erdő közepén van egy barlang.Ott lakik egy troll,aki adni fog egy kulcsot.Azzal elmész a banya házába,kinyitod a ruhás szekrényt,azon keresztül átmész Narniába.A helyiektől megkérdezed,merre van az unikornisok völgye,és elmész oda fogni egyet.
FIGYELMEZTETÉS!!!
Az unikornisok csak a szűz lányok érintését szívlelik,ha nem ilyen közelít feléjük,agresszívvá válhatnak.Tehát tervezz előre!Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
4# ezen olyan jót röhögtem 😀
Kérdező: Szerinted?! " a hentesnél"
Valószínű olyan üzletben ahol játékokat átulnak! De csak tippelek!
6/6 anonim válasza:
Szerintem csillámvölgyben találod a legtöbbet, ha sikerül egyet megszelidíteni akkor ingyen van, de veheted tenyésztőtől is, én ismerek is egyet, ha kell az elérhetősége akkor szólj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!