Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol tudok unikornist venni?

Hol tudok unikornist venni?

Figyelt kérdés
Baratnőmnek szeretnék unikornist venni szülinapjára. Eredetileg pasit kér aki vicces, humoros, helyes, nem csalja meg vagy egy unikornist. Unikornist elöbb találok! Hol tudok még is venni és mennyibe kerülhet?

2017. jan. 17. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Plüss unikornist akarsz vagy igazit?
2017. jan. 17. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, aki Középföldéről kentaurokat hoz be maszekben, megkérdem, unikornist tudna-e szerezni. Aztán majd meglátjuk, mi lesz...

Illetőleg Srí Lankán van a DDGS(Disney Dream Genetic Surgery), ott úgy tudom, hogy génmanipulációval tudnak létrehozni unikornisokat ló génállomány megpiszkálásával. Persze, nem olcsó...

Az olcsó megoldást biztosan te is tudod: veszel egy lovat és a homlokára ragasztasz egy műszarvat.

2017. jan. 17. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
#2 műszarv helyett egy hasznosabb művégtagot ajánlok xD
2017. jan. 18. 02:53
 4/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen márkájút szeretnél. Én online rendeltem, obivannak hívják és nagyon meg vagyok vele elégedve. De ha minőségi unikornist szeretnél, akkor keress fel egy szakképzett kőművest a sárga úton, az majd megmondja, hogy robbantják föl a halálcsillagot. Ha fölrobbant, pirkadatról, kelet felől jön egy unikorniscsorda. INGYEEN!
2017. jan. 29. 09:18
 5/6 anonim válasza:
Nézd meg az Unikornisok és Pegazusok boltját. Nagyon kellemes kis bolt:)érdemes megnézni.
2017. febr. 28. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van eladó gyere el nézd meg megegyezünk a szomszédom mellet lkom
2018. szept. 17. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!