Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennél így a gyerekkel Amerikába?

Mennél így a gyerekkel Amerikába?

Figyelt kérdés

Nagyon közeli ismerős halt meg, ugy volt, nyáron kimegyünk hozza a gyerekkel, aki most 11 hónapos.

De meghalt es a temetés jövő hónapban lesz, a gyerekem 1.szuletesnapja elott egy héttel. Bevallalnad? Esetleg valakinek tapasztalat?

2017. márc. 26. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Gyereknélkül mennék.
2017. márc. 26. 23:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Nélküle biztos nem megyek, nincs aki vigyázzon ra, másrészt meg szoptatom.
2017. márc. 27. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Én nem mennék. Olyan kicsi még. Idegen ország, idegen környezet. Hosszú a repülőút is, így lehet sokat nyüglődne. Nélküle meg főleg nem mennék, még ha nem szoptatnám akkor sem. Azért ez nem egy fél napos kiruccanás. Szerintem ezért senki nem fog rád haragudni. Neked a gyermeked az első.
2017. márc. 27. 07:11
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
En sem mennek. Se vele, se egyedul.
2017. márc. 27. 07:40
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Én elmennék, de mindenképp közvetlen járattal és nem turistaosztályon :). Gondolom az egész család menne (apa is). Ha ezek nem megoldhatók akkor én sem mennék. DE te ismered a gyerkőcödet! Milyen a napirendje, mi van ha valami miatt felborul az stb. Meg persze kérdés mennyi időre is mennétek, mert pár napért biztos nem érné meg a hajcihő (utazás, időeltolódás stb).
2017. márc. 27. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Én nem mennék. Ő már halott, emlékezni rá itthonról is tudsz.
2017. márc. 27. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem miatta nyilván, hanem a család miatt, akik mintha az en családom lennének.

Az apja nem tud jönni.

Két átszállásos út lenne.

2017. márc. 27. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Menjel nyugodtan. Semmi baja nem lesz a babának, sőt, tapasztalat hogy az ilyen pici babák sokkal jobban bírják a hosszabb repülőutat, mint pl a nagyobb gyerekek.

Tájékozódj hogy milyen utazási opciók vannak a babáknak, mert például a Quantason lehet kérni gyereknek hordozó szeru alvohelyet.

Viszont azért szerintem kérdezd meg a fül orvost, hogy nyomaskulpnbsegnel mit tudsz csinalni hogy faj a babad füle.

Jó utat!

2017. márc. 27. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

Mennék. Mi baja lenne belőle az egyévesnek? Ott van veled, vigyázol rá. Nem értem, miért lenne baj egy babának, hogy "idegen országban" van.

Közel ennyi idős a kisebbik gyerekem (13 hónapos), minden további nélkül elindulnék vele.

Gondolom nem egyedül, hanem a férjeddel, vagy más családtaggal együtt utazol. Mi gond lehet?

2017. márc. 27. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Ja, bocsánat, azt csak most néztem, hogy a férjed nem megy. De azért menne veletek más is?
2017. márc. 27. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!