Félek hogy egyedül maradnék egy gyerekkel, más nincs így?
Anyának a sógornője 31 éves asszem, a ferje otthagyta és a férje anyjával él a 12 éves fiával.
Nem tud hova menni, nincs senkije, dolgozik de nem sokat keres egyedül nem tudna albérletet fizetni és a yerejet se tudna kire hagyni.
Mikor az ő helyzetébe belegondolok elmegy a kedvem a gyerekválalástol mivel nekem sincs senkim, ahogy betöltom a 18 at el kell innen mennem mert elzavarnak.
Egyedül még el is lennék , elmegyek egy gyárba dolgozni 100 ezret keresek abból 80 az albérlet marad 20 ezrem és akkor már jól vagyok....
De ha lenne egy férjem és egy gyerekem és elhagyna , hogy tudnék egyedül boldogulni?
Minden vágyam az hogy saját családom legyen nekem sosem volt igazi családom, de nagyon félek.
A tanulás nem az én pályán,..
80e az albérlet, és a rezsi? Az ha jobb hónapod van 30-40e. Aztán nem ettél, ittál, öltözködtél!
Pedig a tanulással tudnál megállni a saját lábadon, ha ne adj' elhagynak gyerekkel együtt. Ha van rendes végzettséged, akkor van rendes munkád. És ha van rendes munkád, akkor jobbik esetben megtudod egyedül te is adni magatoknak azt amire szükségetek van.
Ne akarj te is olyan nő lenni, aki kitartott, és mindent eltűrsz, mert a pasi nélkül nem tudnál megállni a talpadon.
Jól látod a dolgaid , egy nehéz helyzetben vagy, örulj ha magad el tudod látni . Miert agyalsz a gyerek tèmán ? Nem aktualis , valóban.
Ha szülnèl az utolsó szeg volna a koporsódban.
Ez az igazsag . Es a gyereked könnyen lehet h nevelöszülökhöz kerulne .
Min gondolkodol még?
Pedig csak tanulással (nem feltétlen egyetem, hanem vmilyen keresett szakma) tudnád elérni, hogy ne legyen így + megfelelő munkatapasztalattal.
Én nem félek. Nem kapkodtam el a gyerekvállalást, saját egzisztát teremtettem, nem kerülnék utcára, nem kényszerülnék a szülői házba. Most ugyan a gyerek miatt kevésbé jól fizető állásom van (cserébe a családbarát munkaidőért és rugalmasságért), de ha muszáj válthatok, képzettség, tapasztalat megvan.
Nem kérdezted már egyszer?
Akkor is az volt a válasz: ne szülj a semmire, nem lesz ilyen gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!