Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan takarithatnám ki?

Hogyan takarithatnám ki?

Figyelt kérdés
A hordozonk kint volt a garázsban becsomagolva fent a polcon. Nemsokára szukségunk lesz rá, igy gondoltam h behozom és kitakaritom. Amint kinyitottam a csomagolást megcsapott a förtelmes egér szag. Sajnos van olyan része, amibe a merevito be van varrva és itt elakadtam😢 van esetleg vmi tippetek? Köszi
2017. márc. 20. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Dobd ki és vegyél újat. Újszülöttet (meg mondjuk nagyobb gyereket se) nem raknék olyan hordozóba, ülésbe amiben egerek éltek, belefialtak, beleürítettek. :(
2017. márc. 20. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egerszagu a folian belul akkor bizony abban egerek tanyaztak, uritettek.

Ujszulottet ebbe rakni ????

Remalmomban sem, nem beszelve a nagy fertozesveszelyrol!

2017. márc. 20. 11:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Még nem volt ilyen problémán, igy tanácstalan vagyok. Akkor nem elegendo ha a vázat tömény domestossal többször átmosom és ahuzatot 95 fokon kimosom?

Köszönöm a válaszaitokat

2017. márc. 20. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, foleg nem domestossal, aki ha megszarad, akkor is ott marad a klor, ami meg mergezo.

Es nekem sem volt meg ilyen problemam, de szerintem ez tok logikus hogy gyereket nem rakubk egerhugyos ulesbe, nem ?

2017. márc. 20. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A huzat műszálas, szinte biztos, hogy egy 95 fokos mosás után nem tudnád visszatenni a vázra. :) Én nem vesződnék vele, már csak a tudat miatt sem.
2017. márc. 20. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok erőfeszítés és pénz menne el rá, és a kisördög még akkor is ott bujkálna bennem, hogy mi van, ha nem elég, hogy én nem fognék hozzá.

Túl sok betegséget terjeszt az egér ahhoz, hogy én terhesen ezt bevállalnám, inkább vennék egyet, vagy ha ez számotokra nem opció, kölcsön kérhettek egyet.

2017. márc. 20. 11:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Persze, igazatok van, csak hirtelen teljesen lesokkolt ez az egész😢😢😢

Foleg h elég drága volt😢😢

Sztem kérünk kölcsön egyet

2017. márc. 20. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Neten, fb csoportokban már 3-5000 körül is egész jókat árulnak.

Ha belegondolsz, mennyi macera és tisztítószer elmegy rá, nem éri meg. És tényleg nem lesz elég tiszta.

2017. márc. 20. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Kuka!

Aztán nézzetek körül a garázsban, mibe költözött még bele :(

2017. márc. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!