Mi a véleményetek a Zsadány keresztnévről?
1. idiótának senkit nem neveztem.
2. nem attól lesz valaki konzervatív, hogy nem ért velem egyet. Nehogy már azt állítsd, hogy konzervatívnak tartom azokat, akiknek nem tetszett a Zsadány név!
Részemről itt téma lezárva, nem is tudom, hogy miért akartam közvélemény-kutatást végezni idegen emberek körében...
Egy dologról azonban ismét megbizonyosodtam: a legtöbb embernél úgy az érvelési készséggel, mint a szövegértéssel elég nagy gondok vannak.
Nem szivárgott be a köztudatba eddig, de mivel manapság egyre népszerűbbek a magyar nevek, ezért lehet ezt is felkapják pár éven belül. Névnek egyelőre furcsán hat, (amúgy van ilyen falu Békés megyében), de hangzásra nem rosszabb, mint a Zétény, vagy Zsombor. Szóval ha ez tetszik, adjátok nyugodtan szerintem, és nem kell foglalkozni más véleményével, úgyis lesz mindig olyan akinek nem fog tetszeni. De ezerszer jobb, mint a Brendon, Brájen, és Rikárdó.
Amúgy nekem nagy kedvencem a Balabán név (és a Balabán-sziget környéke is), ez is régi magyar név, talán még furábban hangzik, de szerintem szép, ha fiú lenne gondolkoztam rajta 2. névként, de lány lesz, szóval tárgytalan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!