Mi a véleményetek az Amrita keresztnévről? (Kifejtve lent)
Figyelt kérdés
Kiderült hogy kislány unokatesóm lesz, és az anyukájának adtunk tippeket a délután. Megkérdeztek engem is, ha egyszer lányom lesz mit választanék neki, mire én az Amrita nevet válaszoltam. (becézni Aminak lehet, elég ritka nekem tetszik)
Erre szinte az egész család "leoltott" hogy milyen izlésem van.. Nektek tetszik? Mit gondoltok Ti róla? Csak én tartom szépnek?:)
2013. jan. 18. 21:51
1/9 anonim válasza:
Az Amrita nevet még nem hallottam, de szerintem nagyon érdekes, szép csengése van. Az én kislányomat Aminának hívják, nekem első hallása szerelem volt ez a név, úgyhogy megértelek :-)
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom... Nekem egyáltalán nem tetszik. De ugyebár ízlések és pofonok.
3/9 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam, jelentése : Halhatatlan. A hindu mitológiában az istenek italának a neve. December 7-én van a névnapja de naptárban úgy tudom nem szerepel:)
2013. jan. 18. 21:53
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, az is szép név, ez a három nagyon hasonló: Amrita Amina Amira :)Szerintem mind jól cseng de engem az első fogott meg :) Második neked is köszi a válasz:)
2013. jan. 18. 21:56
5/9 anonim válasza:
Az Amia név nekem is nagyon tetszik de az Amrita nem. Az r betű zavar benne, nem tudom miért.
7/9 anonim válasza:
Nem tetszik, ahogy a mostanában felkapott társai sem. Tehát Amira, Almira, Amina, Aisa, meg hasonlók.
8/9 A kérdező kommentje:
Aisa nekem sem :)
2013. jan. 18. 22:59
9/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik...de attól még másnak tetszhet az én lányom neve is elég egyedi,soknak nem tetszik,de a lányomnak nagyon hozzáillő,és akiknek nem tetszik azok is ezt mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!