Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik Gravidát szednek vagy...

Akik Gravidát szednek vagy szedtek, mik a tapasztalatotok? Vagy ki milyen más babvitamint szed, szedett, jó vagy rossz tapasztalatotok van vele?

Figyelt kérdés

2017. márc. 15. 22:00
1 2
 11/14 babyboom567 ***** válasza:
Én sugárba hánytam a gravidától.Femibiont szedtem.
2017. márc. 17. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:

:D

Én eleinte reggel vettem be mint egy sima vitamint.furcsáltam ia hogy hányingerem van és csak délben ettem leghamarabb.aztán elolvastam hogy este kell bevenni rögtön lefekveskor.oké volt néha hányingerrel karöltve.viszont a pizzás csigát és a sima paradicsomos pizzát és a teát nem bírta a vitamin.teával való bevételkor kihánytam illetve pizza éves után is(biztos össze veszett a paradicsom szósszal-ezt kétszer játszottam el többször nem kockáztattam-)

Igazából én nem voltam éhesebb tőle,nem tapasztaltam semmi extrát.a baba normál súlyú volt nem volt kövér ahogy azt mondani szokták.en utána néztem hogy melyik terhesvitamin tartalmaz a legtöbbet és bizony ez volt az élen.

Én még magneb6-ot szedtem mert görcsölt a lábam éjszaka

2017. márc. 18. 20:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 19. 23:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Meglepődtem a sok hányingeres választól, nekem semmi bajom tőle, de lehet le is kéne kopognom ezek szerint. :)

A 12-edik hetemig elevitet szedtem, utána váltottam gravidára a háziorvosom tanácsára, mert ez jódot is tartalmaz. (Anyukám pajzsmirigy gyulladásos és strúmája is van, erre hasznos a jód, bár nem valószínü hogy én örököltem ezeket, de azért mégse a terhesség közben lépjenek fel ha mégis.) Az étvágyamat hírtelen nekem is megnövelte, de 2-3 hét alatt hozzá is szoktam és már ezzel sincs gondom, addig pedig ettem amit megkívántam csak figyeltem a mértékre.

2018. ápr. 11. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!