Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel nem jutottunk dűlőre a...

Mivel nem jutottunk dűlőre a születendő fiunk 2. nevében, a másfél éves fiunk segítségét vettünk igénybe. De tudom, h eme név miatt eléggé cikizve lesz, fogadjuk el a döntését?

Figyelt kérdés

Mert már nincs sok idő hátra,és igazándiból jól hangzik a név együtt.Viszont előre tudom,hogy mindenki a 2.nevéről az apára asszociál majd(mert ez az apa vezetéknevéből adódó beceneve).Viszont nem akarom hogy "kis...." legyen.Viszont mind az 1.mind a 2.neve ősi magyar név.

Szóval bízzak a nagy fiamban,és inkább majd védjem ki a hülye beszólásokat?

2010. máj. 10. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez most komoly?

Szegény gyerek.

2010. máj. 11. 10:28
 12/15 A kérdező kommentje:

A nagy fiam 4 lehetőség közül választhatott.És ezen 4 név párosítás nekünk tetszik.Csak valahogy nem tudtunk dönteni.Így bíztuk a döntést egy úgyn szűzkézre

Apósom is azzal jön,hogy az Aladár kisebbségi név-érdekes mód,én egy ilyen nevűt sem ismerek.Mellesleg ha már a Mézgánál tartunk,ők sem abba a csoportba tartoznak.

Amúgy meg mind a 4 Aladárral kezdődik,és az eredeti kérdés is a 2.nevére vonatkozik.

Elvileg van 2 hetem a kiírt dátumig,ha más nem,majd közvetlen szülés után döntök :-)

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását

2010. máj. 11. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Így mindjárt más, ha Ti kitaláltatok 4 nevet, és azok közül választott a fiatok :)

Ne hallgass senkire, se apósodra, se ránk :)

Legyen Aladár Ede, ha Nektek ez tetszik.

Könnyű és gyors szülést kívánok Neked!!!

2010. máj. 12. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon különleges együtt a 3 név !

Nekem tetszik, ha számít valamit :)

2010. máj. 15. 00:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Kösziii
2010. máj. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!