Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használnátok ilyen régi pelenkát?

Használnátok ilyen régi pelenkát?

Figyelt kérdés
Anyóstól kaptam egy fél zsák Liberó pelenkát, ami a legkisebb gyermekéről maradt vissza. A problémám ezzel csak az hogy a kicsi idén 20, azaz húsz éves, tehát a pelusok is. Nem igazán mérném felhasználni ezt a pelenkát, vagy használjam bátran?
2010. máj. 10. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
dobd ki a francba, anyósnak meg mondd nyugodtan azt, hogy elhasználtad :)
2010. máj. 10. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
van rajta lejárati idő-ha az még jó,akkor használd el,ha már lejárt,akkor kegyes hazugsággal mondd azt hogy elhasználtad és dobd ki :-)
2010. máj. 10. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nagy baja nem lehet! Ha nem látsz rajta semmi furcsát kipróbálhatod ha bántja a babód popsiját a többit kidobod!
2010. máj. 10. 20:44
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

ÁÁÁ,kizárt,hogy 20 éves pelenkát ráadnék a babámra! Mennyi por,kosz,baktérium lehet rajta! Szörnyü!

Amúgy már 20 éve is volt Libero? Érdekes,nem gondoltam.

2010. máj. 10. 20:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Após kamionozott, így már akkor be tudott szerezni Liberót. Más, mint a mostaniak, a külső borítása műanyag. pici fekete pontokat láttam rajta, félek tőle, hogy penész lehet, bár semmi szagát nem éreztem. Azt hiszem inkább hagyom, eddig nem volt baja a kisfiam popsijának, nem kockáztatok pár pelenka miatt. Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 10. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

A hugom is 1 éves, igen, akkortájt jelentek meg itthon ezek a pelenkák. Mi akkor a módos vendégektől Pamperst kaptunk ajándékba, anyu vigyázott is rá, mint a szeme fényére. Gondolom anyósod is így tett, mivel akkor ez nagy érték volt.

A fene sem tudja, milyen lett álltában a pelenka, nézd meg, ennek függvényében használd. Amint kétségeid lennének a minőségével kapcsolatban, dobd el. Gondolhatod, 20 éve milyen minőségűek voltak ezek...

2010. máj. 10. 21:20
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó vagyok. Mondani akartam a hugom 19 éves.
2010. máj. 10. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
20 évig őrizgetett egy csomag pelenkát? Duuuurva:))))
2010. máj. 10. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
A Libero már 30 éve is létezett, csak pl. itthon még nem nagyon lehetett kapni. De a 20 éves öcsémnél már Pampers is volt, meg Libero is, csak emlékezetem szerint még nem igazán olyanok voltak, mint a maiak. A Pampersre nagyon emlékszem, hogy külön volt fiú és lány :)
2010. máj. 10. 23:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én nagyobbik lányom 17 éves, az unoka hugom pedig 24. Már az unoka hugomnak is vettünk Liberót és Pampers-t is. Csak annyi volt a külömbség, hogy a liberó csak betét volt, amit rá kellett kötni a babára, (folyt is a pisi rendesen), a pampers pedig valóban külön volt fiú és lány. Anno a lányom mire szobatiszta lett, az utolsó csomag pelenkát 650 Ft-ért vettem, ami kb 30-40 db-os volt?! Most a 2 hónapos babucim pellusához viszonyítva ... De azt a 20 éves pelenkát ne rizikózd meg szerintem, ha valóban szép a babád popsija! Nem ér 3-4 ezer forintot az, hogy tedd pirossá a popót és szenvedj vele te míg helyrehozod, a babád meg azért, mert ég neki. Kövess el kegyes hazugságot! Csak a párod is azt mondja "anyuka" előtt, amit te:): elhasználtuk!
2010. máj. 11. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!