Farkcsont fájás?

Figyelt kérdés
Terhességem óta és szülés után is 1 órás üléstől fáj a farkcsonti részen, mintha elnyomtam volna. Bajt jelez? Elmúlik valaha?
2017. márc. 12. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem csak üléstől fájt, elmúlik
2017. márc. 13. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem eltört szülés közben, egy hónapig csak féloldalasan tudtam ülni. Az orvos mondta, hogy megérti, hogy fáj, de nem tudnak vele mit kezdeni. Gipszelni nem lehet, kímélni meg úgyis fogom, hiszen fáj.
2017. márc. 13. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is megnyomódott rendesen szülés közben...nem tört szerencsére, mert én rá tudtam ülni. Most 5 és fél hónapos a fiam és még mindig érzem néha, bár lassan, de biztosan egyre jobb. Dokim szerint az ilyen zúzódásoknak, netalántán repedéseknek több hónap (akár egy teljes év) kell, hogy helyrejöjjenek.
2017. márc. 13. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem fájt a terhesség elejétől de nem emlékszem meddig, elmúlt valamikor szülés után, az biztos. Most meg második terhességemnél még rosszabb..
2017. márc. 13. 09:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos már 2.5 éve tart. Igy hogyan fogok dolgozni? :-( irodai munka
2017. márc. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!