Has fajas mikor mulhat el? Espumisan cseppezünk. De meg igyis faj neki. Etkezesre is figyelek. Hat hetes-honapos korban szünhet meg?
Az én babámnak 3hónapos kora után múlt el. Kipróbáltunk minden ,csodaszert, talán az espumisan kicsit enyhítette, de attól is fájt neki, csak esetleg nem üvöltött annyira. Meg mi szélcsöveztük. Drasztikusan hangzik, de minden este ,leengedtük, szegènyt és attól megkönnyebbült.
Kitartás!
Az én fiam 7 hónapos korig volt hasfájós és nem magától múlt el neki. Tejallergiás. Egészen 6 hónapos koráig normálisnak gondolta a gyerekorvos, szerinte 3-6 hónapos kor között kellene megszűnnie. Ismerősöm babájának 2 hónaposan nagyban enyhült 3 hónaposan meg egyik napról a másikra elmúlt.
Amúgy használtam én is szélcsövet. Mindent kipróbáltunk, a szélcső sos megoldás volt, mikor nagyon sírt szegény. Nekünk amivel javulást vettem észre, az a gripe water volt, azzal ha tornáztattam, távoztak gázok. Szóval puffadt ugyanúgy, de legalább meg is szabadult valamennyitől.
Kitartást!
Hjaj.. koszonom. Nekunk espumisan enyhiti de meg igyis szirnyu :(
Istenem h miert nem talaltak fel valamit ami elmulassza szegenykek fajdalmat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!