Mennyi idö után segített nektek az espumisan? 11napos baba
Figyelt kérdés
Ma kezdtuk delutan szedni.2017. márc. 2. 18:25
1/7 anonim válasza:
Nekünk már aznap segített, de pár nap múlva lett csak tényleg jobb. Én esténként adtam a kislányomnak, nagyon hasfájós volt, de miután elkezdte szedni átaludta az éjszakákat :)
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj koszonom. Kedves valaszolo remenyt adtal nekem. Ejjel nappal kin h nyoszorog es letenni sem tudom.
2017. márc. 2. 19:01
3/7 anonim válasza:
Az én babám most 7hetes . Egy hete használjuk. Azota sokkal nyugodtabb. És jön a puki
4/7 anonim válasza:
Semmit nem segitett, csak rontott. Mar annyit pukizott, hogy az idegesitette. Amikor abbahagytam, jobb lett.
Viszont meg 3-4 honapig ne legyenek olyan illuzioid, hogy barmi segiteni fog. Se tea, se hipoallergen tapszer, se infacol, se probiotikum, se gaia csepp, sem semmi. Majd az ido segit.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem voltak illuzioim. De vegre ejfeltol haromig aludtunk. Ami nala hatalmas dolog h nem 10percenkent kellett elringatni. Szoval most boldog vagyok epp papizik es remelem reggel 6-7-ig kihuzzuk :)
Kis nyuszinak is jobb ha tud pihenni ezektol a hulye gorcsoktol.
2017. márc. 3. 03:23
6/7 anonim válasza:
Második vagyok! Csak jobb ha ki jön a sok puki. Nem feszíti ugy a hasát. Mi a colieffet is használtuk de sttol csak folyamatosan a hasa ment. Fog az hatni kérdező! Az én babám is ordított olyan hasfájása volt. Azbéjjel egyszervsem sirt nekem!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Renenykedem hogy jo lesz minden :)
2017. márc. 3. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!