Nem letesitettem reg ota szexualis kapcsolatot senkivel, de mar szinte paranoias vagyok, hogy terhes vagyok e. Valami tanacs?
Figyelt kérdés
Legbelul tudom ,hogy nem vagyok de pl most felszedtem par kilot es mar rn ezen aggodok. Meg most 1napja kesik a menzeszem, de tudom, hogy nem vagyok terhes, megis betegesen aggodok,hogy megis2017. márc. 10. 19:46
11/11 anonim válasza:
"Minden szex utan rettegek"! Ez meg mi ?? Xd talan ha normalisan vedekeznel,akkor nem kene mitol rettegni. Nem gondolod? Vagy van jobb otletem is,ne szexelj,akarcsak a kerdezo,az a legbiztonsagosabb fogamzasgatlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!