Óvodai fellebbezésbe mit írjak?
kicsit színpadias és höm...nyali-falis
próbálj vmi reálisabb indokokat kitalálni.
Szia,én inkább ezt írnám:Szeretném,ha gyermekem felvételt nyerne óvodájukba,mert az itt alkalmazott nevelési elvek, kialakult szokások megnyerték tetszésemet.
Szerintem is fogalmazz kicsit hétköznapibban,továbbá leírhatod még azt is,hogy tetszik az óvoda udvara,esetlegesen valamilyen az óvodára jellemző külön foglalkozás,tehát írd le azt a plusszt,ami miatt konkrétan ehhez az óvodához ragaszkodsz.Írhatod azt is,hogy gyermekednek ez az ovi tetszik a legjobban és azt gondolod,hogy számára ez a tökéletes,itt nyugodt szívvel mered hagyni.Aztán hivatkozhatsz arra is,hogy ez van neked közelebb,vagy testvér idejár esetleg.Remélem tudtam segíteni.
és ez: " Nevelési segítségre lenne szükségünk, melyre megoldást nyújtana az óvodában történő elhelyezés..."
egyébként a nagyszülők miatt a közelség a lényeg, amúgy elég lepukkant oviról van szó. tavaly nem hivatalosat írtam amolyan barátibb hangvételűt, idén valami hivatalosat szeretnék.hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!