Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldanátok meg a...

Ti hogy oldanátok meg a következő helyzetet? (iskolai probléma osztálytárssal)

Figyelt kérdés

Már nagyon dühös vagyok, de ésszel kell cselekednem. Idén már többször jött haza a fiam, hogy XY veri. Tanárral többször beszéltem már, sokat nem ér. Szülői is tud róla tanár által. alsósok egyébként. Két kirívóbb eset: nem egyeztek vmi vitában (valami ősemberes dolog, egyik így hitte, másik úgy) és erre akkora pofonokat adott a gyerek a fiamnak, hogy egész este látszott a kéznyoma és zengett a feje.

Most egész véletlen egyforma sapkájuk lett, hát a gyerek neki esett és véresre karmolta a fejét, hogy "KOPIZZA" a fiam. Jóval nagyobb a gyerek, fiam nem mer vele kezdeni, erre meg kiröhögi, hogy fél tőle.

Anyjával nem mennék sokra, már azon gondolkozom, reggel elkapom a gyereket és bevitettem az igazgatóiba. Már a múltkor beszéltem vele, hogy hagyja abba stb. Szépen mondtam, nem bátnottam még szóval sem, csak elmagyaráztam. De ennyit ér az én szavam is és a tanároké is. Tényleg féltem a gyerekem, mert egyrészt az önbizalmát tiporja folyton, másrészt lehet komolyabb baj is.

2017. márc. 6. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Ennyi után még rendőrséggel is megfenyegetném. Ezért féltem a gyerekeimet az iskolától ,mert már semmi tekintélyük és joguk nincs a tanároknak, az idióta szülők még idiótább gyerekei meg terrorizálják az osztálytársaikat.

Remélem megoldódik a problémátok!

2017. márc. 7. 07:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Bementem a terembe, két tanár ott van, odahívtam a gyereket osztály előtt meg a fiamat. Mondja el mindenki a saját verzióját. Hát élből szépítette a dolgokat. A lényeg, elmondtam a magamét, szépen kultúráltan, de dühösen. Tanárral közöltem, most megyünk orvoshoz és nem tudom mikor hozom a gyereket. Legyen idejük gondolkozni. Én meguntam ezt. Igaz, nem nekünk kellene menekülnünk, hanem tenni a gyerek ellen. De úgy érzem a tanár se tesz meg mindent. Rég beírás kellett volna. Hát így lehet minket veszítenek el, mert erősen gondolkozok másik sulin.
2017. márc. 7. 10:44
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
remélem, az orvosnál elmondtad, hogy a sérülés bántalmazástól van. ha kell, érdemes fizetni is, hogy kap egy hivatalos látleletet, és azzal már hivatalos utat is el lehet indítan. ha az igazgató is tehetetlen, akkor a jegyző felé jelezni...
2017. márc. 7. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Na nehogy már Ti meneküljetek!

Láthatóan a tanár semmit nem tud/akar tenni, fordulj az igazgatóhoz és "fenyítsd be", hogy mész a gyámügyhöz/gyermekvédelemhez (valami hatósághoz) és panaszt fogsz tenni ellenük, ha nem képesek megoldani a helyzetet.

2017. márc. 7. 16:40
 15/19 A kérdező kommentje:

Mentem a suliba a másik gyerekmért. Leszidott a tanár, hogy máskor ne így oldjam meg, mert a szülők nem veszik jó néven ha más szülő rendezkedik és megszidja a gyereket. amit én tettem: odahívtam őket, mindenki mondja el a sjaát verzióját és mondtam a gyereknek többet ne bántsa a fiam. Ha nagyon arcoskodni akar, akkor kezdjen nagyobbal.

Igen, mondtam a dokinál, hogy iskolai bántalmazásból eredt a dolog.

2017. márc. 7. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon jöl csináltad. Mi az, hogy nem szeretik a szülők, ha más szidja le a gyereküket?! Én sem szeretem ha más veri a gyerekemet!

A tanár meg elmehet a búsba. Az nem érdekli, hogy egy, a felügyeletére bízott gyereket rendszeresen bántalmaznak, de valaki más lelkivilága fontos neki.....

Szégyen

2017. márc. 7. 18:08
 17/19 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg nem a többi gyerek előtt kellett volna....tanár azt is mondta, hogy rájuk nézve is kellemetlen volt ez. Elhiszem. De ő meg az én gyerekem, kutya kötelességem megvédeni. És nem azt nézni ki mit szól és kinek kellemetlen. Tény, hogy kellemetlen, hisz az ő dolguk lenne. De most mit csináljak. Üljek és nézzem. Többet nem teszek ilyet az tény. Megyek az igazgatóhoz. Nem szólok senkinek előtte.

Rossz ez mindenhogy. Ha kiállok magunkért bajba kerülünk, rosszul jövünk ki, ha nem a gyerekem van porig alázva. Most légy okos...de ő az én gyerekem!!! :(

2017. márc. 7. 18:24
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Jól tetted! A gyereked az első.Különbeb is, előtte már szóltál a tanárnak, miért nem intézkedett.
2017. márc. 8. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Mi történt azóta, ha érdeklődhetek?
2017. júl. 25. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!