Nagyon el vagyok keseredve, ezért is kérek itt segítséget. Valakinek van ötlete, hová tudnék menni?
Az a problémánk, hogy 6hetes terhes vagyok. És ha nem találok valami munkát a szülésig, akkor nem tudjuk megtartani, épp 120ezer az összes bevételünk havonta, gyes+csp+párom fizetése, amiből télen pl 80e a fűtésszámla:S
Majd egy éves a kisfiunk, én főiskolás vagyok nappalin, a párom munkahelye bizonytalanná vált, lehet épp ma mondanak fel neki. Nem szeretnénk elvetetni sem, de így nem is tudjuk vállalni, ezért keresek munkát. Fejvadászokon keresztül esélyem sincs, már az hátrányt jelent, hogy van egy gyermekem, mellé a terhesség...
Tudnátok esetleg olyan vállalkozót, céget, ahol lenne esélyem.
Sajnos ez első babámmal mikor terhes voltam a szülés előtt 3hónappal felszámolták a céget, így nem volt meg a szükséges biztosítási időm. Könyvelő vagyok, pénzügy számvitel területem 4éves szakmai gyakorlatom van, ez mellett főiskolát csinálok.
Ezen most tényleg egy élet múlik.
A lényeget nem írtad:
Hol laktok?
Milyen végzettséged van?
Nyelvtudás?
Meddig akarsz dolgozni, tehát a szülésig vagy csak a jogviszony kell és amúgy is táppénzre mennél?
Valóban:D:S
Pest mellet(Kistarcsa)
Felsőfokú pénzügyi végzettségem van, angol nyelvtudással(ami kicsit megkopott, de egy hét gyakorlással újra minden rendben lenne)
A szülésig, tehát ha minden probléma mentesen alakul akár az asztalomtól mennék szülni.
Január 4a szülés várható időpontja.
Amúgy ha gombokat kéne összepattogtatni az sem érdekelne, csak legyen valami.
Az adóhivatal nagyon jó lenne, ha meglesz a diplomám oda mennék, viszont most nincs meg a versenyvizsgám:S, és nem tudom meg tudnám e most csinálni:S
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget.
A két workmaniásra megy is az önéletrajz:)
Szurkoljatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!