Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Fejős Éva írónő 49 évesen szült?

Figyelt kérdés
Természetesen nem akarok senkit sem megbántani, mert mindenkinek a saját egyéni döntése, hogy mikor vállal gyermeket, de az én privát véleményem az, hogy kicsit felelőtlen döntés volt ennyi idősen szülni. Vagyis ha csak a gyerek jövőjét nézem.
2017. márc. 4. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Az én személyes magánvéleményem az, hogy akkora generációs szakadék lesz közte és a gyereke között, amit nem fog tudni athidalni. Nagymama korú, nem kismama. ... De az ő dolga.
2017. márc. 4. 18:52
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Az én véleményem,hogy ez az ő dolga.

Bár én is sokallom,de ha Ő úgy érezte,hogy most jött el az idő arra,hogy gyermeke legyen,akkor az az Ő dolga.

2017. márc. 4. 18:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolga, de nálunk anyám volt ennyi idős (sőt, még ennyi se), amikor az első unokája született. Tíz éve. Nagyinak fiatalos nagyon is, de szülőnek szerintem már kicsit magas ez az életkor.
2017. márc. 4. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felelőtlenség.És nem, nem csak az ő dolga, hanem a gyereké is, akit kitett annak a kockázatnak, hogy a fél gyermekkorát árvaként élje le. Azért 65 évesen elmenni a gyerek általános iskolai ballagására elég érdekes élmény lehet mindkettőjüknek.

De ettől függetlenül kívánom, hogy sokáig éljenek együtt boldogan!

2017. márc. 4. 19:10
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem kapkodta el az biztos... Nagyon későinek tartom, ha belegondolok h majd 55 évesen viszi iskolába a gyerekét, és már 70 lesz mire a gyerek még csak 20 éves - ennyi idősen én már nem vállalnék gyereket.

Persze nem tudom mi állt a háttérben - hogy már régóta próbálkozott csak nem jött össze vagy csak most talált párra - de akkor is nagyon későinek tartom.

2017. márc. 4. 19:38
 6/18 anonim ***** válasza:
50%

Én is későinek tartom, érzelmileg a gyerek rosszabbul fog járni jóval, anyagilag persze jobban, korábban örököl.

Viszont, valószínű, hogy ápolnia kell az anyját a 25 éves kora előtt, így elveszti a fiatalkorát..

Szerintem ennyi idősen az anyai ösztönöket kiélhetné az ember egy árva tizenéves gyereken, akit örökbefogadna.

2017. márc. 4. 19:50
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha a gyerek jövőjét nézed... akkor jobb lett volna, ha meg se születik? Logikus. KÉrdezd meg a gyereket 20 év múlva, hogy azért okés volt így felnőni vagy inkább nem is akar élni.
2017. márc. 4. 19:58
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Jól tette! Így legalabb lett gyereke, kiteljesedett az élete és boldog!

És a baba is boldog a karjaiban és örül az anyukájának!

"Generációs különbség?" És akkor mi van? Nem ezen múlnak az igazán fontos dolgok. Van olyan ismerősöm akit a nagymamája nevelt fel sok sok szeretettel és boldog kiegyensúlyozott embert faragott belőle.

2017. márc. 4. 20:17
 9/18 anonim ***** válasza:
69%
Felelőtlenség. Már 40 évesen is annak tartom. Mi a biztosíték, hogy hosszú életű lesz? :-( Mindemellett megértem, hogy valaki ennyire vágyik gyerekre, hogy még ennyi idősen is bavállalja. Úgyhogy hosszú, boldog életet kívánok Nekik.
2017. márc. 4. 21:24
 10/18 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó! Szóval ha valakinek véletlenül gyerek-, kamaszkorában meghalnak a szülei, akkor jobb, ha inkább meg se született volna?
2017. márc. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!