Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 37-38 évesen késő szülni?

37-38 évesen késő szülni?

Figyelt kérdés
Van màr egy hét éves làny ikerpàrunk.Idàig nem is szerettünk volna màr gyereket,de mostanàba néha felmerül nàlunk a téma hogy milyen jö lenne a lànyok mellé egy kisfiú.Még azért mindig az van bennem erősdbben hogy nrm kell màr nekünk több gyerek de néha meg arra gondolok hogy nekem is milyen jó hogy két tesóm van nemcsak egy akire szàmíthatok.A férjemék is hàrman vannak.Aztàn meg ott vannak az anyagiak is...Nem vagyunk gazdagok de a lànyainknak hàl'istennek mindenük megvan.Viszont még egy gyerek sok kiadàssal is jàrna.Meg az is visszatart hogy ha mondjuk most teherbe esnék majdnem 38 lennék mire szülnék.
2017. febr. 21. 11:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
8%
arra gondolj, hogy ha szerencsés esetben élni fogsz 80 éves korodig, a gyereked még mindig csak 42 lesz, amikor te meghalsz.
2017. febr. 21. 11:32
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem keso. Es ha lany lesz?
2017. febr. 21. 11:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem késő. De ha kétségeid vannak, akár anyagi, akár egyéb problémák, akkor inkább ne.

És tényleg nem biztos, hogy a 3. fiú lesz.

2017. febr. 21. 11:42
 4/25 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem pedig késő. Alapból mint első gyerek is későn lenne,nem még harmadik.

Persze manapság ez a megszokotr,szóval én nem beszéllek le róla. De semmi nem garantálja,hogy fiú lesz. Az anyagiak meg nagyon nem mellékes.

2017. febr. 21. 11:44
 5/25 A kérdező kommentje:
Ezt a kisfiús dolgot csak azért írtam mert màr ugye van két lànyunk...de ha làny lenne természetes ugyanúgy imàdnànk.
2017. febr. 21. 11:46
 6/25 anonim ***** válasza:
66%
Elso gyereknek sem keso. Gondolom, aki ilyet ir, 18 evesen szult... Na, az a nem normalis. Irom ugy, hogy 25 voltam az elsonel.
2017. febr. 21. 11:47
 7/25 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tartom késeinek. Ha csak ez tart vissza, akkor szerintem ne gondolkozz sokat.
2017. febr. 21. 11:53
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem lenne ennyi idősen még gyerekem, szülnék, mert gyerektelen nem szeretnék maradni. Ha már van, nekem pont ez a kor az a végső határ, amikor még szülnék még egyet, ha nagyon-nagyon akarom, de később már nem. Szerintem tedd rendbe magadban ezt a dolgot, ha akarod, akkor most még szerintem belefér, de ha annyira azért nem hoz lázba, és csak annyi az indok, hogy jó lenne egy fiú, meg ti is hárman voltatok, akkor hagyd. Én a lányomat 27 évesen szültem, a tesóját kb. 33 évesen fogom, mert nem akarok kis korkülönbséget, szóval nem gondolom, hogy 30 fölött egy nő öreg ehhez, de a 40-hez közeledve azért már át kell gondolni.
2017. febr. 21. 11:53
 9/25 A kérdező kommentje:
Légyszi ne pontozzàtok le egymàst.Én elfogadok minden véleményt csak ne legyen bunkón megfogalmazva.
2017. febr. 21. 11:55
 10/25 anonim ***** válasza:
37%

Első gyereknek késő. Harmadiknak is. Rizikós, kockázatos. Mégis egyre többen döntenek így, szülnek egészséges gyereket, nevelik fel gond nélkül. Az orvostudomány már modern, és nyugdíjas sem vagy.

Azt meg ti tudjátok, hogy bírjátok-e anyagilag, fel tudtok-e kelni, akartok-e 50 évesen kamasszal vívódni. Valaki igen, bevállalja, imádja, megfiatalítja és javasolja mindenkinek. Más meg egy életre megbánja, és alig várja, hogy utcára csaphassa és örüljön végre a magánynak idősebb korában.

Ha most azt mondjuk, hogy késő, nem vállaltok?

2017. febr. 21. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!