Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így tudathatom vele hogy Apa...

Így tudathatom vele hogy Apa lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg hogy babát várok. Az apa még nem tudja de arra gondoltam hogy egy kis tortát csináltatnék amin egy pár babacipőcske és egy kis cumi van marcipánból. Szerintetek jó ötlet?
2017. febr. 28. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem picit tulzas en egy boritekba tettem az uh kepet es egy clear blue tesztet ami azt mutatta 2-3hetes. Es neki cìmeztem , ebednel a tanyerja melle tettem. De sztem meg az en sztorim is nyalas. A pasik annyira nem igenylik ezt. :)
2017. febr. 28. 23:39
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem jó, főleg, ha édesszájú. De egy pár kiscipővel is tudathatod.
2017. febr. 28. 23:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam erre mert nagyon édesszájú és így egyszerre két dolgot tudok vele elintézni. Kap egy kis édességet is meg egy öröm hírt amire már nagyon vár mert fél éve várja hogy legyen végre valami.
2017. febr. 28. 23:41
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Akkor tokeletes!
2017. febr. 28. 23:43
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Haaaat.. ahogy mar irtak, a ffiak nem annyira igenylik az ilyet, DE te ismered a parod, lehet h neki tetszeni fog igy. Otletnek nem rossz, bar lehet, hogy en nem tortat csinaltatnek, hanem csak muffin tetejere tennek egy babat marcipanbol.
2017. febr. 28. 23:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem nagy tortáról van szó hanem egy kicsikéről pár szeletes. 4 muffin mérete kb
2017. febr. 28. 23:46
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Ùgy nemrossz. :)
2017. márc. 1. 00:23
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Hát,szerintem még mindig jobb,mint az ebédnél a tányér melletti pisi teszt...

Te ismered! Ha szerinted örülne ennek a sütitémának,akkor csináld. Nyilván nem a sütin lesz a hangsúly.

2017. márc. 1. 06:41
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem jó:)
2017. márc. 1. 08:16
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
Ha ilyen "nyálas"'pár vagytok, akkor teljesen jó. Nálunk reggel a férjem kezébe nyomtam a tesztet, mert nem raktam még be a kontaktlencsém, így ő tudta meg leghamarabb és nagyon örült neki. De nálunk röhejes is lenne ezt ilyen tortás körítéssel közölni, mert nem ilyen a stílusunk.
2017. márc. 1. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!