Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudathatom a csajommal, hogy én vele akarok szexelni?
Figyelt kérdés
de úgy, hogy nem mondom ki, hogy én veled akarom csinálni2013. jan. 12. 12:23
2/8 anonim válasza:
Csókolózás közben megöleled és a kezed elvándorol ide-oda...
4/8 A kérdező kommentje:
Melyik lenne a jobb? A testbeszéd vagy az, h megmondom neki?
2013. jan. 12. 12:38
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen mondd ki szóban is!! Ha csak "odavándorol" a kezed, az azt is jelentheti, hogy csak simán kanos vagy, vagy lehet egy megszokott mozdulatsor része is. Tudasd vele szóban, hogy neked ő kell.
6/8 anonim válasza:
En meg pont azt szeretem h ha a baratom nem mondja meg h mit akar hanem cselekszik. Nen szeretem ha mondjuk a parom mondja h figyelj edes ma ejjel szeretkezni szeretnek veled es akk en ok rendben akk ma ejjel szexelni fogunk.Hanem nalam a tettek amik fontosak szoval pl egyik percben meg hevesen szenvedelyesen csokoluzunk masik percben meg mar ott fekszek anyaszult meztelenul az agyon. Szovaal szerintem ne beszelj rola hanem cselekedj, ha a bnod nem szeretne ugy is fogja mondani...
7/8 anonim válasza:
4
Indíts testbeszéddel és mellette mond meg neki.
8/8 anonim válasza:
nálunk nincs ilyen probléma rám fekszik,elkezdi a nyakamat harapdálni/mert azt nagyon szeretem/utána megkeresi a cicimet,játszik vele,majd elkezd vetkőztetni.legalábbis általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!