Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyerekülést ajánlotok?

Milyen gyerekülést ajánlotok?

Figyelt kérdés
Most húsvétra vennénk a lányunknak, mert már kilóg a lába a babakocsihoz tartozó hordozóból. 20-30e közt keresnék, olyat, ami jó eredménnyel végzett az ADAC teszten. Dönthetőt, amit sokáig tudunk használni. Tudtok ilyet ajánlani? Most 7kg, 6hós
2017. febr. 28. 10:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

na, akkor köszönöm, hogy mindenki a kérdésre válaszolt, és kaptam sok-sok tippet, ami ha nem is ebben az árkategóriában van, de ADAC minősítéssel rendelkezik. Köszönöm, hogy megint kaptam sok tanácsot az oldalon, ahogy mindig szoktátok, a kérdésre válaszoltatok, nem kioktattatok, hanem segítettetek.

Ja, nem.

2017. márc. 1. 11:52
 12/20 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Nem kéne megsértődni. Ha nem tetszik, ne írj ide.

Mellékesen: azért írtam azt, amit, mert vki ajánlott neked egy 9-18-as ülést. Honnan tudjam, hogy te mennyire művelted ki maga ülésügyben??? Honnan tudjam, hogy nem csábulsz el, mert esetleg jó az ára, jó minőségű, vagy sokáig jó lesz a gyereknek???

Idézlek, jó? "amit sokáig tudunk használni" Azt az ülés, amit most vennetek kell, nem fogjátok sokáig használni, mert hamar kinövi, de nem vehetsz, csak azt, amit írtam. Ennyi.

Ezt viszont fogadd meg: Nania ülést még véletlenül se vegyetek!!! Arra jó, hogy ne büntessen meg a rendőr, egyébként egy rakás...

2017. márc. 3. 11:41
 13/20 A kérdező kommentje:
nem csábulok el az áron, az az első, hogy ctrl+F-el bepötyögöm az ADAC táblázatba, ha nincs ott, megy a levesbe. Keresztlányom most lassan 3 évesen 14kg. Ha egy 0-18as ülést veszek, azt is elég sokáig tudom használni, az én lányom is csak 7kg 6hósan, nem lesz egy vasgyúró. Szóval erre értettem a "hosszú távon"-t.
2017. márc. 3. 11:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom szó nélkül hagyni:"az én lányom is csak 7 kg 6 hónaposan".Az én lányom 10 hónaposan volt 7 kg...a sógornőméknél 1 évesen 8 kg volt a kislány...szóval az a "csak" 7 kg-fél évesen-közel sem kevés,vagy átlag alatti!
2017. márc. 4. 22:36
 15/20 A kérdező kommentje:

ezt arra írtam, hogy a 0- való dönthető ülések általában több, mint 15kg-ig jók, és valószínűleg nem mostanában éri el azt a súlyt, 1,5-2évig még biztosan használhatnánk.

DE

Miért nem lehet a kérdésre válaszolni??? 5 napja tettem fel, és egy darab hasznos válasz sem érkezett (aki segíteni akart, az sem volt igazából segítség, de legalább nem kioktatott, belekötött, stb.)

2017. márc. 4. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Talán azért nem kaptál-számodra-hasznos válaszokat,mert 20-30 ezer ft-ért nem lehet olyan ülést kapni ami új,és az ADAC teszten jó eredménnyel végzett!Ennyiért csak alsóbb kategóriás ülések vannak(Pl. Nania,Chicco,stb.)VAGY has
2017. márc. 5. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Bocsi,elküldtem.Szóval VAGY használtat keress Römert,STM-et,BeSafe-et,Recarot és társait.
2017. márc. 5. 15:30
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi. Ebben már volt valami hasznos is. Azt is lehetett volna írni már az elején hogy ennyiért nem kapni, egy normális új ülés X forint, ezt és ezt a márkát nézd. Ennek ellenére a 2. oldal alján szerepelnek először márkák...
2017. márc. 5. 20:56
 19/20 anonim ***** válasza:
A 3. válaszban benne volt,hogy 20-30 ezer ft-ért nem kapni!A link-árral együtt-egy új,jó ADAC teszttel rendelkező ülést is tartalmaz.
2017. márc. 6. 09:39
 20/20 A kérdező kommentje:
bocs, tényleg, volt 1db válaszadó aki írt a kérdésre választ is
2017. márc. 6. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!