Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen biciklis gyerekülést...

Milyen biciklis gyerekülést ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nics csomagtartóm a biciklin ezért csak olyan jöhet szóba amihez nem kell. Az előre szerelhető az milyen? Nem akadályoz az ülés a bringázásba? Könnyű kormányozni ha rajt van a gyerek? Köszi. Ja és 20 ezer alatt legyen.
2014. máj. 26. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
nekünk hamax van.hátra szerelheto,szerintem jobb mint elöl szallitani a gyereket...
2014. máj. 26. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerinted miért jobb hátúl szállítani? Olyan van amelyikkel elöl és hátúl is lehet? Amúgy nekem is jobban 'néz' ki hátúl szállítva :-)
2014. máj. 26. 14:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha azt írják hogy hátra szerelhető akkor ahhoz nem kell csomagtartó? Köszi
2014. máj. 26. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegyikhez kell csomagtartó ami hátra szerelhető. Előre nem tenném, szerintem nem biztonságos egy cseppet sem.
2014. máj. 26. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Utánanéztem,hát a hamax elég drága. Mindegyik szinte 20ezer felett van. És kb ilyen 11-13 ezer forint körüliek azok jók? Használtat nem merek venni,pedig 10ezrekért van a hamax kiss az olx-en.
2014. máj. 26. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:
S a Polisport milyen? Kb 12ezerért van. Vagy akkor inkább egy használt hamax?
2014. máj. 26. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk is hamax van,jól rugózik,vázra tehető,nekünk bevált.

A miénk másik fajta,de találtam 20alattit itt : www.decathlon.co.hu/gyerekulesek/8197441-smiley-gyerekules-szurke-kek-1.html

2014. máj. 26. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk hátra szerelhető van (az tovább használható), a márkáját nem tudom, a helyi bicikliboltban vettük. Vázra rögzíthető, kb 11 ezer volt. Teljesen jó.

Hervisben is vannak, de ott drágább.

2014. máj. 27. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!