Nem akarok gyereket?
Nagy családom van , de úgy érzem nem akarok gyereket. Nem akarok hányást felszedni, kakis feneket törölni stb. Jelenleg ezt csinálom, ugyanis nincs munkám (pályakezdő vagyok) és itthon vagyok a húgommal. Amióta itthon vagyok depis lettem , és nem bírom elviselni , hogy anya délután dolgozik és itt hagyja a húgomat.. Ebből rá kellett jönnön ,hogy nem nekem való a gyerek. Ti mit gondoltok ?
20/L
Amég így gondolod semmiképp ne szülj.
A hugodat beadhatjátok bölcsibe és elmehetsz dolgozni.
Én is 20 vagyok de én a saját babámmal vagyok itthon ( 8 hónapos ) én imádom hogy ő van semmi bajom ha elkell takarítani a kakáját hányását.
Még nagyon fiatal vagy, simán elképzelhető, hogy 10 év múlva szeretnél majd gyereket
Azért nem ugyanaz a saját gyereked és a húgod pelenkáját cserélni.
Nem baj az sem, ha nem szeretnél gyereket.
OFF:
Az anyukád szült egy gyereket a te nyakadba? Miért nem ő foglalkozik vele? Ha nem kellene a húgoddal törődni, akkor többet foglalkozhatnál az önképzéssel, a munkakereséssel, a karrierépítéssel, és a saját család megalapításával.
Dehogy baj ha nem szeretnel
egy evvel vagyok fiatalabb csak, (gyereknek ártani soha nem tudnék, utalni se utalom őket, távolról aranyosak, csak ne bízzak rám, mert nincs tapasztalatom, félszeg "mihezkezdjekveled" vagyok)
Nem ertem anyudat, neki kell nagyobb reszt vigyázni.
A helyedben depressziós lennek, ezt is total megértem, kisgyerek mellett ülni olyannak aki nem erre vágyik/akarja annak lehet bajos.( ha valaki viszont ennyi evesen szul akarból, önkéntesen, áldásom rá sok boldogságat.)
Minden heten kiirja egy epphogy felnottkorba ert am meg otthonelo csaj hogy nem akar gyereket. Mint amikor en 5 evesen azt mondtam "soha nem akajok szejejmes jenni" :)
Aztan mashogy alakult az elet amikor tenylegesen felnottem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!