Hány éves kortól adhatok friss epret a gyereknek?
Figyelt kérdés
Másfél éves a fiam.2010. máj. 8. 18:40
1/4 anonim válasza:
Adhatsz neki. Egy éves kor alatt is lehet,de sok pici csalánkiütést kap tőle.
2/4 anonim válasza:
Szerintem kisgyereknek ne adj!
Lehet, hogy tele van mindenféle vegyszerekkel és műtrágyával, amik esetleg árthatnak neki.
De főleg télen ne adj, mert akkor meg aztán mindent tesznek bele, hogy megteremjen.
3/4 anonim válasza:
Én 14-15 hónaposan adtam, de csak házit!!! Persze először teszteltem, hogy nem allergiás-e rá: első nap egy szemet, aztán kettőt, stb. Nagyon szerette. De ez itthoni bio eper volt. Megmondom őszintén boltit nem mernék, mert a férjem olvasta vhol, hogy olyan permetszerrel is permetezik sok helyen, ami az erre allergiás kisgyerekeknél fulladásos tüneteket is okozhat.
4/4 anonim válasza:
Én tegnap előtt adtam neki egész friss epret,semmi baja nem lett tőle,nekem a lányom 1.5 éves.Eper Joghurtot már rég eszik,kb.1 éves kora óta.7 hónapos korában is adtan neki friss epret,de megpucoltam(levágtam a magokat).Akkor sem lett baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!