Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 19 hónapos gyereknek adhatok...

19 hónapos gyereknek adhatok rizst? Tényleg könnyebben félrenyelheti mint más ételt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már!:)) Egy másfél éves már nem fog félrenyelni... ha nyugodtan, nem rohangálás közben, eszetlenkedve eszik.. Sem rizst, sem mást. Az enyém 8 hónapos korától csak darabos ételt eszik, a rizst is így kapta... 15 hónapos korától egyedül eszik, soha nem nyelt félre semmit.
2011. máj. 14. 08:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! megnyugtattál
2011. máj. 14. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt megmosolyogtam

én már 8 hónapos kora óta adok neki rizst !!

egy majdnem 2 éves baba már mindent ehet !!pláne ha van foga mert gondolom van, meg tudja szépen rágni.

2011. máj. 14. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Na ezen én is jót mosolyogtam. Hogy a manóba ne adhatnál neki??? Eddig nem is kapott?? Miért nyelné félre? Nem csecsemő már, biztosan van foga is, hogy szétrágja, mint bármilyen más ételt.
2011. máj. 14. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:

"Egy másfél éves gyerek nem fog félrenyelni" - írta valaki, jó eséllyel nem, de pont itt olvastam, hogy valakinek 17 hónaposan sajnos almától fulladt meg a gyereke :-(((.

Nekem most mondta a gyerekorvosom, hogy 5 éven alul a 2. baleseti halálok a félrenyelés miatt van, tehát azért óvatosan, az evés, rágás tanulási folyamat, és az ördög sajnos nem alszik. De a rizs azért nem tűnik veszélyesnek.

2011. júl. 13. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!