Mit tennél, ha 1 hónappal azután, hogy gyes után újra dolgozni kezdtél, fel kellene mondanod, mert a nagyszülők ígéretük ellenére mégsem akarnak vigyázni a beteg unokákra?
Egyaltalan nem varhato el meg 20 km tavolsagbol sem...
Tappenz, apuka, bebiszitter, ismeros.
Nekem ez urugynek hangzik hogy ne dolgozz hanem visszamehess haza. Hiszen felmondani emiatt?? Honnan veszed, hogy kirugnanak? Es ha ki is rugnak, keresed a kovetkezot, nem pedig otthon maradsz mereszteni a hatsot!
Szoval nekem olyannak tunik a kerdesed hogy "nem akarasnak nyoges a vege". Megoldani nem akarod mert mindenre kifogast talalsz, apuka nem maradhat, bebisziterre nincs penz (persze inkabb felmondanal..), stb.
Osszatok el hogy egyszer apa marad, egyszer te, egyszer fizettek egy szittert. Addigra vege is a beteges evszaknak, jon a joido. Erre Nem gondoltal?
Nekünk csak 1 gyerekünk van ugyan, de anyósom 130 km-re lakik. Nekem nincsenek szüleim. Eddig 1 alkalom volt, amikor nem tudtunk otthon maradni vele betegen, akkor levittük a gyereket a mamához, és 1 hét múlva mentünk érte. Mert még így is szívességet tett anyósom, nemhogy még ő utazgasson hozzánk. Nem akkor volt nála először a fiunk, tehát nyugodtan hagytuk ott.
AMúgy a férjem és én vagyunk otthon felváltva, ha beteg.
"amiből már most 1 hónap után elegük van. De a férjemnek is, pedig ő csak 2-szer vitte el a beteg gyerekeket orvoshoz."
AZért az nem semmi, hogy a férjednek "elege van". csak akkor a gyereki, amikor játszani lehet velük??? Nálunk maximálisan egyenértékű szülők vagyunk, óvónők, gyerekorvos ugyanannyira ismerik a férjemet, mint engem.
De az elmúlt 5 évben nem beszélgettél a férjeddel erről, hogy mi hogy lesz??? Vagy tényleg ennyire komolyan elvárnád, hogy 200 km-ről utazzanak a mamák????
Teljesen megértem őket, hogy nem szeretnének ennyit utazgatni.
Ti vagytok a szülők, oldjátok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!