Mi a véleményetek arról hogyha egy anyuka dohányzik?
Én elítélem őket és gyerekes dolognak tartom a dohányzást (mint kamaszkorban mikor divatból rágyújtanak)
Egyébként nem rég volt erről egy cikk az indexen, hogy aki csak mondjuk a teraszon cigizik és bent nem, annak a gyereke is károsul a füsttől, mert a ruháján stb ugyanúgy beviszi.
Dohányos anyuka vagyok.
Lakasban természetesen SOHA nincs cigaretta. Utcán, mikor sétálunk,rágyújtok.. kb. 1-1,5 éves koráig csak itthon a teraszon gyújtottam tá, mert nekem nem fért bele.. most 3,5 éves, már dohányzok mellette, de nyilvan ügyfelek arra, hogy semmiképp se menjen rá!
Nem ítélkezem senki felett, de mindenkinek lehet szenvedélye, hibája, ahogy tetszik.
Ujra a lepontozas! Észrevettem, hogy a lepontozott anyukák, milliószor értelmesebbek, mint a 80% válaszadók.
Le lehet pontozni, hiába dohányzom, de egy biztos, intelligensebb vagyok még dohányosnak is :-)
Fo az onbizalom;)
Ja. Ondicseret budos.
Szamomra aki gyerek mellett dohanyzik, nem ertelmes ember.
És mi a gyerek véleménye ám a cigiről? Aztsenki nem kérdezi meg.
3,5évesen már kifüstölheted,de babaként nem? Mi változott ? Ugyanúgy káros.
Örülök ha a lányomat nem viszi az apja,mert amint hazaér,fürdés,háromszor hajmosás,és azonnali ruhamosás a feladat,mert szegén lány olyan büdös,mintha egy gyárkémény lenne. Gusztustalan a cigi,főleg hogy az emberek a másik embereket,gyerekeket,az autót,lakást,házat is kifüstölik és áll a falon a 3centi nikotin réteg. Ocsmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!