Szerintetek ehhez a vezetéknévhez milyen lány nevek illenek?
Figyelt kérdés
Bodnár, a vezetéknév.2017. febr. 15. 12:54
1/10 anonim válasza:
Lilla, Reka, Eszter, Lena, Villo.
3/10 anonim válasza:
R-betűs kilőve, de azon kívül szinte bármi, lehetőleg magyar név, ne valami idegen hangzású kacifántos.
4/10 anonim válasza:
R betűst én sem adnék hozzá. Lehet L betűst sem.
Off :
hadd ne kelljen ezért kiírnom egy kérdést : szerintetek az r végű vezetéknév után nagyon zavaró az l kezdetű keresztnév ?
Onn :
Szerintem ezek illenek a Bodnár mellé : Enikő, Emese, Noémi, Alexandra, Eszter
6/10 anonim válasza:
Micsoda véletlen nekünk is Bodnár a vezetéknevünk.Bodnár Milla a kislányom😊Én ezt adnám vagy valami hasonló lágy hangzásút amiben L betű van.Például Lilla,Lili,Eliza,Lola,Izabella,Aletta stb.
7/10 anonim válasza:
Lilla,Eszter,Noémi,Jázmin,Zsófia,Bianka,Blanka,Adrienn,Zorka,Dalma,Hanna,Petra,Odett,Ivett,Lili,Luca,Kamilla,Borbála,Anna,Barbara,Annamária,Kinga,Letícia,Fruzsina,Dominika
8/10 anonim válasza:
Réka,Léna,Petra,Villő,Bianka,Lilla
10/10 anonim válasza:
Bodnár Nelli , a nevem peldaul
Bodnár Zsolna
Bodnár Szofia
Bodnár Szintia / Cintia
Bodnár Liza
Bodnár Lilla
Bodnár Lea
Bodnár Lexi
Bodnár Alexandra
Bodnár Boglárka
Bodnár Petra
Bodnár Zoé
Bodnár Klára
Bodnár Fanni
Bodnár Kiara , mondjuk ez kevésbé
Bodnár Szabina
Bodnár Vivien
Így hirtelen , és egy kicsit késve , ennyit tudtam , de azért remélem tetszenek a nevek . Van közöttük 2-3 kűlönlegesebb is 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!