Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt erdélyi kismamák,...

Vannak itt erdélyi kismamák, szülők? Miért adtok ilyen neveket?

Figyelt kérdés
Nagyon sok székely embert láttam Áron, Ábel, Mózes, Sámuel, Nimród, Eszter, Izabell, Rebeka névvel. Sőt, van Tábita, Saul is. Persze nekem nincs ezzel bajom. Csupán érdekel.
2017. febr. 13. 18:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
40%

Szép magyar nevek... Nálunk is ilyenek kellenének... már minden harmadik gyerek Zoé, Zselyke, Csenge, Noel, Benett... mindig is voltak divatnevek, pl. 10-15 éve Martin, Bence, Zsombor volt minden második fiú.

Erdélyben sztem a Tihamér volt 10-15 éve nagy sláger, illetve Hunor is akad pár, ami még érdekesebb.

Ém biztos nem adnék divatnevet a gyerekemnek,inkább valami egyedit, eredeti, hazait.

2017. febr. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!