Kismamák, ezen a csúszós úton nem féltek hogy elcsúsztok?
Az orrom se dugom ki, amíg ilyen idő van, és örülök, hogy kismamaként most nem is kell mászkálni. Ha ilyen úton kéne bejárnom dolgozni...
A 36. héten már a lábam elé se látok, amúgy is úgy megyek, mint egy nem szobatiszta pingvin. Jeges úton nem is kísérletezek.
Gyerekkorom óta rettegek jeges úton, tiszta idegbeteg vagyok, ha csúszik, néha szinte halálfélelmem van. Jégen esve törtem el a kezem és egyszer a lábam is, mondhatni okkal lettem ilyen. De ez a munkaadót nem érdekli.
Úgyhogy én most örülök, hogy pocakosan szabadon osztom be az időm. Elvileg holnap kéne mennem dokihoz, de most rakattam át az időpontot hétfőre. Addigra hátha jobb a helyzet.
Sajnos nálunk egyáltalán nem jellemző, hogy takarítanák a járdákat, még letaposott hó is ott jegesedik a mai napig. El tudod képzelni, hogy néz ki ónos eső után.
Remélem holnapra már jobb lesz a helyezet.
VAlóban jobban kell vigyáznunk. Tegnap én sem voltam sehol, ma reggel muszáj volt kimenni, de csak rövid távot kellett szerencsére, elég is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!