Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, ezen a csúszós úton...

Kismamák, ezen a csúszós úton nem féltek hogy elcsúsztok?

Figyelt kérdés
Itt sok helyen jónak tűnik az út, mert lapátolták stb, de azért sok helyen le is van fagyva, csúszós. Ti nem féltek, hogy elcsúsztok?
2017. febr. 2. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Dehogynem. Hotaposo es csak akkor megyek valahova ha muszaj. De ez evidens szerintem...marmint hogy erre a kerdesre ez a valasz. Senki nem fogja azt irni hogy jaj en en nem felek sot szeretek elesni.
2017. febr. 2. 09:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is parázok, ezért is tettem fel a kérdést, mert sokan annyira bátran mennek, aztán látom ahogy csúsznak, nem terhesen amúgy, de én terhesként bizony többször annyira próbálok óvatos lenni. Én is csak arra megyek ki ha muszáj. Pár napot ki lehet bírni.
2017. febr. 2. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a keddi ónos esőben kellett hazajönni, nagyon féltem, hogy elesek. Azóta nem voltam kinn.
2017. febr. 2. 09:52
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Az orrom se dugom ki, amíg ilyen idő van, és örülök, hogy kismamaként most nem is kell mászkálni. Ha ilyen úton kéne bejárnom dolgozni...

A 36. héten már a lábam elé se látok, amúgy is úgy megyek, mint egy nem szobatiszta pingvin. Jeges úton nem is kísérletezek.

Gyerekkorom óta rettegek jeges úton, tiszta idegbeteg vagyok, ha csúszik, néha szinte halálfélelmem van. Jégen esve törtem el a kezem és egyszer a lábam is, mondhatni okkal lettem ilyen. De ez a munkaadót nem érdekli.

Úgyhogy én most örülök, hogy pocakosan szabadon osztom be az időm. Elvileg holnap kéne mennem dokihoz, de most rakattam át az időpontot hétfőre. Addigra hátha jobb a helyzet.

Sajnos nálunk egyáltalán nem jellemző, hogy takarítanák a járdákat, még letaposott hó is ott jegesedik a mai napig. El tudod képzelni, hogy néz ki ónos eső után.

2017. febr. 2. 09:54
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Én itthon vagyok már és nem is megyek ki ebben a csúszós időben. Egy dolgot tudok javasolni, nem túl trendi, de beválik, vastag zoknit kell húzni a csizmára, tökéletes csúszásgátló, nálunk ha nagyon le van fagyva az út, csak így tudtam kimenni a buszmegállóig.
2017. febr. 2. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Félni nem félek, csak vigyázok. Lassan megyek, nem sietek, tötyörgök biztonságosan.
2017. febr. 2. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
Én tegnap este futottam. Csúszott is rendesen, de jó volt azért. :-))
2017. febr. 2. 12:43
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
én egyszer estem el. 12 hetesen kb, oldalasan estem, nem kezdte parázni hogy valami gond lehet hazaértem és pihentem. de boltba muszáj menni. van egy két és fél éves fiam, őt sem zárhatom be. óvatosan megyek, ahol tudok a hóban, illetve ha le van szórva akkor ott. az első fiammal is így voltam terhes mentem védőnőhöz, dokihoz...stb. tehát mert csúszik nem maradok itthon.
2017. febr. 2. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
17%
Nem engedett ma férjem suliba. De én se mentem volna. Tegnap nagy bátran mentem le a lépcsőn, azt hittem, nem fog csúszni, jó, hogy igazgató úr a hátam mögött állt..
2017. febr. 2. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Remélem holnapra már jobb lesz a helyezet.

VAlóban jobban kell vigyáznunk. Tegnap én sem voltam sehol, ma reggel muszáj volt kimenni, de csak rövid távot kellett szerencsére, elég is volt...

2017. febr. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!