Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyi mindent nem tudok a...

Annyi mindent nem tudok a babakrol ki fogja ezeket a kérdéseket megválaszolni? Mindenre magamnak kell válaszolni?

Figyelt kérdés

Pl az elején még csak szopizik de mikor kell elkezdeni mással is etetni?

Vagy egy nap hányszor kell atoltoztetni?

Minden nap ki kell vinni a szabadba??

Annyi mindent nem tudok nem vagyok terhes de ez olyan rémisztő hogy mennyi felelősség kell egy babahoz.

2017. febr. 11. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

magadtol rájösz de ott a védőnő,és gyerekorvos barátok,szüleidet azért nem javaslom mert ők máskor máshogy neveletek minkett igy különbség miatt nem biztos hogy minden tanácsok megálná helyétt.

Nekem férjem eben is nagysegitség volt.

2017. febr. 12. 08:18
 12/12 anonim válasza:
Olyan könnyen beszéltek hogy majd az anyukánk megmondja mit csináljunk ez nagyon dühitő!!13 voltam mikor meghalt mégis hogy kérdezzek tőle? Jò lenne előbb ilyeneket átgondolnátok mielőtt ilyenekkel támadtok!
2018. márc. 19. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!